sursa foto:  antena3.ro

EXCLUSIV Șefa ANAF și-a îngropat afacerea de pe urma căreia trăia! Mutarea pe care a făcut-o în ziua în care a fost numită la butoane

La 3 ianuarie 2019, premierul Viorica Dăncilă a numit-o în funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) pe Mihaela Triculescu.

În aceeași zi, Triculescu decidea să facă un prim pas pentru îngroparea afacerii de pe urma căreia a supraviețuit în anul 2018. Șefa ANAF a solicitat radierea Cabinetului Individual de Insolvență Triculescu Mihaela, unde avea calitatea de lichidator.

Ulterior, la 18 ianuarie, Consiliul Național de Conducere (CNC) al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR) a aprobat cererea Mihaelei Triculescu.

Potrivit declarației de avere, ce a fost verificată de Bugetul.ro, Cabinetul Individual de Insolvență Triculescu Mihaela a fost singura sursă de venit, în anul 2018, a noii șefe ANAF.

Anul trecut, ca lichidator judiciar la propriul cabine de insolvență, Triculescu a încasat 59.220 de lei. Asta înseamnă că a avut un venit lunar de 4.935 de lei.

Conform documentului citat, Triculescu deține două apartamente și un teren, situate în Craiova. Șefa ANAF are și un AUDI A3. În bancă, Mihaela Triculescu are depuși 81.207 lei.

La 3 ianuarie, Guvernul anunța numirea Mihaelei Triculescu la șefia ANAF

„Premierul Viorica Dăncilă a semnat astăzi Decizia de numire a doamnei Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experiență în mediul privat, în funcția de președinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat.

Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici.

Doamna Mihaela Triculescu este economist cu o vastă experiență. În ultimii trei ani a fost practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii.

Noul președinte ANAF este licențiat în economie și absolvent al studiilor de master disciplina ”Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe Economice.

Decizia de numire intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial”, a transmis, la 3 ianuarie 2019, Guvernul României.

Vezi și

Pactul făcut de Carmen Dan! Revenire spectaculoasă! Cine a fost numit într-o funcție-cheie

Pericol mare! Alertă de zahăr cu probleme în România! Solicitare de urgență a gigantului care l-a vândut

Adevărul despre omul care l-a făcut KO pe Mircea Badea! Cine este, de fapt, ‘Tedi Motociclistul’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare