sursa foto:  antena3.ro

EXCLUSIV Un membru al partidului înființat de Dan Voiculescu ar fi colaborat cu Securitatea! CNSAS ne-a confirmat

EXCLUSIV BUGETUL.RO. Avem confirmarea de la CNSAS! Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) a confirmat, pentru Bugetul.ro, că l-a acționat în instanță pe unul dintre membrii PPU-SL, partidul fondat de Dan Voiculescu.

Mai exact, CNSAS l-a dat în judecată pe Liviu Man, consilier local Câmpia Turzii și membru al Partidului Umanist. CNSAS a confirmat, pentru Bugetul.ro, informația.

Vezi și EXCLUSIV BUGETUL.RO Tatăl lui Vlad Voiculescu, colaborator al Securității! (Documente)

Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității solicită Curții de Apel București să constate calitatea de lucrător/colaborator al Securităţii a lui Liviu Man.

Dosarul a fost înregistrat deja la CAB, în data de 15.06.2020, zi în care a fost înregistrat și dosarul în care CNSAS le cere magistraților bucureșteni să constate calitatea de colaborator al lui Mugur Isărescu, guvernator BNR.

Până la această oră nu a fost stabilită data la care CAB va decide dacă Liviu Man, membru în partidul fondat de Dan Voiculescu, a colaborat sau nu cu Securitatea.

Dan Voiculescu a turnat, la Securitate, sub numele „Felix”

În anul 2010, Curtea de Apel București a decis că Dan Voiculescu a colaborat cu Securitea comunistă.

CAB a espins, ca fiind neîntemeiată, acţiunea formulată de Dan Voiculescu şi a admis cererile de intervenţie în interesul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) făcute de verişoarele acestuia, Paraschiva Silaghi şi Mikaela Kallbery.

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial, Partea a III-a, în anul 2013.

Voiculescu a dat note informative la Securitate, sub numele conspirativ „Felix”, referitoare la colegii de la Întreprinderea Vitrocim, precum și la rudele sale.

Documentul poate fi studiat AICI.

Vezi și

Lovitură de teatru în privința tratamentului pentru coronavirus: ‘Este apă de ploaie, nu are niciun efect’

Situație gravă la societatea de asigurări Euroins. Cum vor fi afectați mii de români

EXCLUSIV Denunțătorul Elenei Udrea a fost omenit, în starea de alertă, cu 5 milioane de euro de Poliția de Frontieră! Contract cu iz de Servicii

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare