sursa foto:  Pixabay.com

Factura la energie electrică și-ar putea micșora considerabil valoarea. Abonament de 36 de bani pe zi, pentru români

PPC Energie România, fosta Enel România, a pregătit o ofertă concurențială de energie electrică pentru clienții casnici cu un preț sub cel mai mare plafon. Citiți în continuare toate detaliile acestei oferte și cum pot beneficia de ea consumatorii.

Public Power Corporation (PPC), cea mai mare companie energetică din Grecia, a finalizat recent tranzacția de achiziție a operațiunilor din România ale grupului italian Enel. Pentru a-și face simțită prezența pe piața românească, PPC Energie a lansat o ofertă imbatabilă care va atrage un număr mare de clienți.

(CITEȘTE ȘI: Guvernul a virat banii pe cardurile românilor. Ministrul Adrian Câciu a făcut anunțul oficial despre tichetele pentru alimente)

Oferta imbatabilă lansată de PPC Energie România

Noua ofertă lansată de PPC Energie România a fost denumită Relaxat Promo. Aceasta se adresează însă doar clienților noi, nu celor existenți, și este valabilă pentru toată țara.

Prin oferta Relaxat Promo, PPC Energie România propune un preț fix al energiei active de 0,59 de lei/kWh. După ce se adaugă tarifele de transport și distribuție, dar și taxele, se ajunge la un preț final facturat cuprins între 1,15 lei/kWh și 1,27 lei/kWh. Mai exact, prețul de 1,15 lei/kWh este valabil pentru clienții din zona Muntenia Sud și Banat, unde tarifele de distribuție sunt cele mai mici. Pentru clienții din zona Muntenia Nord, unde sunt cele mai mari tarife de distribuție, prețul final va fi de 1,27 lei/kWh.

Oferta Relaxat Promo presupune și plata unui abonament de 36 de bani pe zi. Acest abonament oferă însă clienților două intervenții de urgență pe an, în valoare de maximum 450 de lei fiecare, la instalațiile electrice, de apă și canalizare, lăcătușerie și  repararea boilerelor electrice.

Ce prevede noua ofertă

Cu excepția Hidroelectrica, PPC Energie România este primul furnizor mare care face o ofertă cu un contract pe un an, sub prețul plafonat de 1,3 lei/kWh, nivel de preț maxim plafon aplicabil celor care consumă peste 300 kWh lunar.

„Prezenta ofertă promoțională prevede un preț contractual mai mic decât prețul final plafonat în cuantum de 1.30 lei/kWh, stabilit conform OUG nr. 27/2022, cu modificările și completările ulterioare, aplicabil pentru pragurile de consum lunar înregistrate menționate la punctul (3) de mai sus (cel de 1,30 lei.kWh). Astfel, pentru evitarea oricărui dubiu, prețul contractual se va aplica pe parcursul celor 12 luni de valabilitate ale condițiilor economice doar în acele luni în care consumul înregistrat la locul de consum va fi între 100,01 și 300 kWh, exclusiv pentru consumul lunar de energie electrică ce depășește 255 kWh, precum și integral pentru consumul lunar de energie electrică mai mare de 300 kWh/lună”, se arată în explicațiile oferite de PPC Energie România.

(NU RATA: Atenție, nu cumpărați acest produs din Lidl, Carrefour, Kaufland și Auchan. Cele mai multe sosuri au fost deja retrase)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare