Fără precedent! Lovitură de grație pentru ANAF! Rolul lui Eugen Teodorovici

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) este într-o situație extrem de dificilă, anunță jurnaliștii din România.

ANAF ar fi foarte aproape de un blocaj total, din cauza războaielor care se poartă pentru obținerea butoanelor structurii și a „pasivității” lui Eugen Teodorovici, informează publicația Național.

Pe de altă, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, ar pregăti o mutare de proporții. Teodorovici ar urma să „externalizeze procedura de numire și implicită asumare a oamenilor din conducerea ANAF și a structurilor componente”.

„Astfel ca, desi nu este zi in care sursele interne sa nu bage mana in foc pentru noi numiri la conducerea ANAF, ”minunea” nu se mai petrece, spre disperarea politicienilor care au inceput astfel sa-si dea seama ca-si cam iau ”teapa” vietii. Pentru ca pur si simplu ministrul Finantelor pare decis sa nu gireze niciuna dintre gruparile politice care il preseaza pentru girarea uneia sau alteia dintre garniturile propuse. Si probabil ca o sti el Teodorovici ceva, din moment ce este gata sa ”externalizeze” procedura de numire si implicita asumare a oamenilor din conducerea ANAF si a structurilor componente”, scrie sursa citată.

„Numai ca ”pasivitatea” aparent inexplicabila a lui Eugen Orlando Teodorivici s-ar putea datora in buna parte si realitatii de alcov pesediste ca acesta, desi ditamai ministru al Finantelor, oricum nu ar putea sa se bage peste Mihaela Triculescu, presedinta ANAF neavand ”dubla comanda”. La fel ca si junele Stefan Cosmin Dolis de altfel, dupa cum bine a aratat-o recenta ”furtuna in paharul” Vamilor… Astfel ca daca tot stie ca este ”mana moarta”, atunci ce rost ar avea sa-si puna in cap ”artileria grea”care gireaza activitatea ANAF-ului? Numai ca toata aceasta rotire a cadrelor din ultimii ani este deja la un pas sa duca la un blocaj total al structurii, iar atunci un tap ispasitor tot va trebui gasit…Ca doar nu va fi tocmai ”gurul” economic sacrificat pe altarul nemultumirii mediului de afaceri…”, mai precizează Național.

Vezi și Vești proaste! Pensionarii nu vor mai putea cumula mai multe tipuri de pensii

Vești mari! Camerele video ale șoferilor ar putea fi folosite de poliție pentru amenzi

Frații Dedeman au dat lovitura! Ce vor înființa cei doi și pe cine vor avea alături

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare