Fiica lui Vadim Tudor calcă pe urmele tatălui său și intră în politică! Apare Partidul Vadimist Român

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, anunță că intră în politică. Mai mult, fiica „Tribunului” informează, într-un comunicat de presă, că lansează Partidul Vadimist Român.

Lidia Vadim Tudor susține că Partidul Vadimist Român ar urma să fie lansat oficial în anul 2022.

Anunțul făcut de Lidia Vadim Tudor:

Încă de acum doi ani, am anunțat, în modul cel mai politicos posibil, că drumurile Revistei „România Mare” și ale Partidului România Mare s-au separat. A fost o decizie unilaterală, dar agreată de către toți cei care au fost convinși că pozițiile celor două părți sunt ireconciliabile. Și a fost liniște pe ambele maluri ale canalelor informaționale care ne separau. Chiar dacă mulți dintre cititorii revistei încă văd o viitoare împăcare, aceasta nu va exista.

Revista „România Mare” nu se va alătura PRM. Prin urmare, acest subiect rămâne închis, și îi rugăm pe cei care încearcă să utilizeze numele Vadim în interes electoral să renunțe la această intenție și să își facă loc în politica mare cu numele lor, cu partidelor lor, cu propriile puteri. Publicatiile România Mare si Tribunul își propun să îi apropie pe cei care încă împărtășesc valorile pentru care Corneliu Vadim Tudor a luptat.

De curând, prin intermediul site-ului Revistei „România Mare” am anunțat inițierea acestei mișcări politice, Partidul Vadimist Român, un partid de centru-dreapta, cu doctrină naționalist – civică, liberală, care să ducă, într-un final, la renașterea spiritului naționalist al românilor si pe care dorim să îl lansăm oficial în cursul anului 2022.

Odată cu anunțarea lansării acestui proiect politic, am primit o mulțime de gânduri bune, sprijin moral și încurajări. Nu știm dacă acestea se vor transforma într-un sprijin efectiv, trup și suflet, așa cum ne așteptăm. Mai ales că ne dorim să cooptăm în această mișcare mai ales tineri, care să poată duce mai departe această „povară“ a înțelepciunii patriotice. Tineri care să aibă puterea să înțeleagă că, dacă ei nu alocă timp și resurse propriei lor libertăți, o vor face alții. Tineri care să poată accepta paradigma conform căreia dacă nu luptă pentru viața și viitorul lor vor deveni părți integrante ale vieții și prosperității altora. Libertatea, la orice nivel, se plătește. Fie cu bani, fie cu timp, fie cu sânge. Și cei care înțeleg sau au înțeles asta sunt bineveniți alături de noi.
Am primit, însă, și altfel de ,,încurajări”, la care, evident, nu dorim să răspundem individual, pentru simplul motiv că nu are sens să ne pierdem vremea cu cei care au o altă viziune asupra lumii. Cine dorește să adere la valorile Partidului Vadimist Român este binevenit. Dar cine consideră că aceasta este o ocazie de a promova ideile sale personale sau ale vreunui partid, este din start exclus. Nu dorim să transformăm ceea ce începem acum într-o acțiune fără rost. Dorim să ne construim propriul drum, care știm că nu va fi foarte ușor.
Privind din alt unghi, am observat că mulți sunt cei care demonetizează mișcările naționaliste, patriotice, suveraniste, precum valorile Partidului Vadimist Român, insistând să ne convingă cât de rău este să fii naționalist. Pentru aceștia noi nu avem nici un fel de leac, susțin asta fie din convingere. Din experiența familiei mele știu că nu putem combate forța celor care se pun libertății României, celor care doresc ca această țară să fie o colonie, o zonă în care ei prospere pe spatele românilor.
Cu acești furnizori de iluzii nu putem lupta decât prin credința că ceea ce facem va duce la o Românie suverană, liberă. Naționalismul liberal pe care noi îl propunem românilor este calea spre prosperitate și independență, este drumul cel mai scurt de la colonia de astăzi la libertatea de mâine.
Vă asigurăm, dragi patrioți, pe cei care doriți să ne urmați în acest demers, că drumul la care ne înhămăm este unul dificil, plin de piedici, dar, cu cât este mai grea o sarcină, cu atât este mai frumoasă izbânda.

Vă mulțumesc,

LIDIA VADIM TUDOR”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare