sursa foto:  digi24.ro

Florian Coldea face o mutare total neașteptată! Afacerea pornită împreună cu un alt general SRI

După ce am aflat că fostul prim-adjunct SRI, Florian Coldea, a devenit profesor asociat la SNSPA, încă o informație-bombă iese la suprafață.

Florian Coldea a decis să intre în afaceri. Fostul număr doi din SRI a înființat o firmă în București, împreună cu un alt general (r) SRI, Dumitru Cocoru, fost adjunct al Serviciului.

Compania celor doi se numește Strategic SYS SRL, informează Newsweek.

Firma a fost înființată pe 21 iulie a.c. Fiecare din cei doi are câte 50% din părțile sociale ale companiei, iar Dumitru Cocoru este și administrator.

Obiectul principal de activitate al firmei constă în „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”. Cele secundare merg de la „Reproducerea înregistrărilor” până la „Repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice”.

Dumitru Cocoru mai are o firmă, pe care o deține integral, Justsys Software SRL, înființată în 2017. Datele financiare ale acestei firme sunt modeste: venituri de 99.000 de lei în 2017 și profit de 79.000 de lei, 324.000 de lei venituri în 2018 și profit de 218.000 de lei și 404.000 de lei venituri în 2019 cu profit de 248.000 de lei. În toți acești ani, firma nu a avut nici un angajat.

Responsabil de chestiunea interceptărilor, Dumitru Cocoru a fost adjunct al directorului SRI, fiind numit în această funcție în ianuarie 2009, potrivit site-ului SRI.

Vezi și Avem dovada! Florian Coldea este profesor colaborator la SNSPA! Tot în cadrul instituției lucrează și soția sa

Bugetul.ro l-a descoperit pe generalul Florian Coldea la rubrica de Colaboratori ai SNSPA-ului

Conform informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, fostul număr 1 pe linie operativă din SRI predă, în cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, disciplina denumită „Instituții de securitate națională”.

Vezi și EXCLUSIV Soția lui Florian Coldea, colegă cu asociatul de huzur al lui Dan Barna

Și soția lui Coldea este profesor la SNSPA

Amintim că și soția lui Florian Coldea, Dorina Coldea, lucrează tot în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Dorina Coldea este lector universitar la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA.

Vezi și

Ieșire de ultimă oră a lui Carmen Tănase: ‘Opriți-vă, psihopaților, cu panica asta aiurea!’

Fostul șofer al lui Ludovic Orban, actual secretar general adjunct al guvernului, deschide lista PNL Teleorman pentru Camera Deputaților

Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare