sursa foto:  replicahd.ro

Florica Cherecheş: ‘Asaltul ipocrit al lui Marcel Ciolacu nu s-a oprit la promisiuni exagerate, ci continuă şi cu minciuni propagate în spaţiul public despre PNL’

Deputatul PNL Florica Cherecheş  a declarat că Marcel Ciolacu  susţine că Guvernul PNL a planificat pe ascuns măriri de taxe, cum ar fi creşterea TVA. Tot o minciună!

„Mai nou, Marcel Ciolacu promovează pe Facebook un program de guvernare al PSD total iresponsabil, care forţează limitele bugetare şi prin care se promit creşteri şi măriri de salarii greu de conceput în actualele condiţii economice. Mai mult, în programul PSD nu apare nici un rând despre vreun proiect de mare infrastructură, dovadă că Marcel Ciolacu se gândeşte doar cum să mai câştige voturi pe baza unor promisiuni populiste, lipsite de corespondent în realitate.

Asaltul ipocrit al lui Marcel Ciolacu nu s-a oprit la promisiuni exagerate, ci continuă şi cu minciuni propagate în spaţiul public despre PNL, el susţinând că Guvernul nu a vrut să mărească pensiile cu 40%. Nimic mai fals, Guvernul PNL a bugetat creşterea pensiilor cu 40%, însă economia nu a mai putut suporta astfel de măriri din cauza crizei sanitare.

Cu toate acestea, Guvernul a făcut eforturi pentru pensionari mărind pensiile cu 14% şi are în vedere ca, în viitor, acestea să fie crescute gradual, astfel încât obiectivul măririi punctului de pensie cu 40% să fie atins. Aceasta este o realitate pe care Marcel Ciolacu încearcă să o ascundă prin declaraţiile sale publice”, a afirmat Florica Cherecheş, printr-un comunicat de presă remis luni News.ro.

Deputata PNL precizează că Marcel Ciolacu minte când spune că Executivul şi PNL vor să mărească pe ascuns taxele, inclusiv TVA.

„Marcel Ciolacu nu s-a oprit aici cu dezinformările şi susţine că Guvernul PNL a planificat pe ascuns măriri de taxe, cum ar fi creşterea TVA. Tot o minciună! Însuşi premierul Ludovic Orban a subliniat poziţia clară a Guvernului de a menţine cota unică de impozitare şi faptul că nu are în vedere majorări de taxe.

Acest asalt mincinos al PSD- început încă din anul 2016 când a venit cu promisiuni fără acoperire economică- poate fi oprit la următoarele alegeri parlamentare unde putem face un pas decisiv. PSD şi aliaţii lui deţin încă o majoritate parlamentară cu care blochează dezvoltarea, torpilează bugetul, mutilează toate măsurile importante ale guvernului PNL. La aceste alegeri, avem ocazia să terminăm ceea ce am început: reforma statului român şi repornirea economiei”, a concluzionat Cherecheş, informează news.ro

Citește și:

EXCLUSIV Firma mamei omului Violetei Alexandru solicită bani de la Guvern!

Medicul Virgil Musta, avertisment dur: ‘Secția noastră de ATI este plină. Încă nu am ajuns să alegem, dar să știți că nu suntem departe’

EXCLUSIV Abuz al Poliției Române! Un fost colaborator acuză: ‘Asta înseamnă hărțuire, teroare!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare