sursa foto:  libertatea.ro

Florin Călinescu a făcut marea dezvăluire! Pe mâna cui merge mâine

Actorul și vedeta de televiziune Florin Călinescu a transmis un mesaj prin care îndeamnă românii să voteze atât la europarlamentare, cât şi la referendum.

Juratul de la „Românii au Talent” a dezvăluit şi către cine va merge votul său şi l-a invitat alături de el, în live-ul de pe Facebook, pe activistul şi candidatul independent la europarlamentare George Simion (33 de ani).

„Mi-a atras atenţia un caz aparte şi pe acesta vreau să vi-l expun. Am urmărit traseul acestui domn şi am zis că trebuie să spun şi eu, pentru că mă tot întreabă lumea pe cine votez, pe cine susţin. Eu nu-mi permit să vă spun cu cine să votaţi dumneavoastră. Eu îmi spun doar părerea, pe pagina mea, iar dumneavoastră faceţi cum doriţi“, a explicat Călinescu.

Acesta a amintit şi de o informaţie electorală falsă care a fost distribuită în mediul online şi în care vedeta Pro TV îi îndeamnă pe români ca la alegerile europarlamentare din 26 mai să voteze cu USR. Astfel, Călinescu a precizat că „nu este în slujba niciunui partid politic, nu este plătit de nimeni şi nu agreează deocamdată nicio grupare politică din cele existente“.

Vezi și Analiza care aruncă-n aer alegerile europarlamentare! USR-PLUS are șase candidați cu probleme, la fel ca PSD

Un prezentator cunoscut iese la rampă! Atac la adresa lui Cristian Tudor Popescu

Vești pentru mii se șoferi! Va apărea un nou semn de circulație

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare