sursa foto:  libertatea.ro

Florin Călinescu deslușește „misterul”! De unde vine creșterea economică a României – mesaj către premierul Tudose

De ceva vreme, Florin Călinescu a început să fie foarte activ pe rețelele de socializare. După modelul celebrei emisiuni „Chestiunea Zilei”, omul de televiziune postează, pe Facebook, filmulețe în care comentează diverse subiecte. Aceste „live-uri” prind la fanii săi și ajung să fie, deseori, distribuite masiv.

Duminică, Călinescu a atacat subiectul creșterii economice a României și i-a transmis un mesaj premierului Mihai Tudose. Florin Călinescu susține că, pe hârtie, creșterea economică a țării este adevărată, dar că ea se bazează pe consum, nu pe ceea ce producem.

„Este adevărat pe hârtie. Trebuie să înțelegem: creșterea asta economică nu este că producem noi fărașe, și burlane, și tractoare, și alte lucruri, ci că – virgulă – consumăm. Adică băgăm în noi. Cu cât băgăm mai mult pe cap de gospodărie, cu atât va crește mai mult chestia asta. Se cheamă că importăm. (…) Atenție, nea Tudose, cu creșterea asta economică să s-ar putea să cădem ca lupul în „Capra cu trei iezi”, cât de curând, și atunci o să te vedem puțin mai încruntat decât ești!”, spune Florin Călinescu.

Vezi și Surpriză de proporții pe piața bancară! Ce bancă a devenit noul LIDER din România

Fabulos! Ce salariu are Gabriela Cristea la Kanal D

Atenție! Cine e „Nepotul de aur” al lui Tudor Postelnicu, fostul șef al Securității, și ce avere imensă are

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare