sursa foto:  click.ro

Fabulos! Ce salariu are Gabriela Cristea la Kanal D

După ce a prezentat o lungă perioadă de timp emisiunea Nora pentru mama la Kanal D, Gabriela Cristea a hotărât la îndemnul soțului ei de atunci, Marcel Toader să ceară un salariu mai mare pentru prestațiile sale. Pentru că doleanța i-a fost refuzată de casa de producție, aceasta a stat pe tușă o perioadă.

Ulterior a revenit tot la Kanal D, iar turcii i-au oferit un salariu fabulos pentru a fi gazda emisiunii Te vreau lângă mine, prezentată de Viorica și Ioniță din Clejani. Cei doi câștigau lunar, împreună, 10.000 de euro, dar turcii au fost mai darnici cu fosta lor colaboratoare.

Vezi și  Atenție! Cum puteți sancționa taximetriștii care refuză cursa la cererea dumneavoastră

I-au oferit 11.000 de euro luna, potrivit click.ro, și totul a mers excelent până când cel de-al doilea soț al său, Tavi Clonda s-a certat cu managementul companiei și a fost dat afară. El acompania muzical emisiunea, împreună cu trupa sa. Gabriela a intervenit și i-a fost pus în vedere să-și ia un concediu mai lung.

Fiind însărcinată în 6 luni, perioada de pauză îi prinde bine Gabrielei Cristea, care nu e ezitat să critice Guvernul că dorește să plafoneze indemnizațiile de creștere a copilului la maximum 8.500 lei. Aplicând legea de acum, acesteia i-ar reveni mult mai mulți bani și s-ar bucura de un concediu maternal foarte bine plătit.

Vezi și  Detalii interesante! Care ar fi ADEVĂRATA origine a AVERII lui Cristian Boureanu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare