sursa foto:  libertatea.ro

Florin Călinescu lovește din nou! Viorica Dăncilă, ținta ironiilor actorului

Florin Călinescu nu se lasă și continuă ironiile aduse premierului României! De acestă dată, ironiile vin după ce Viorica Dăncilă și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din toamnă

Proaspăt intrat în politică, Florin Călinescu a ironizat-o într-un interviu acordat RFI pe Viorica Dăncilă după ce aceasta și-a anunțat candidatura la prezidențiale. Liderul Partidului Verde a cerut și demisia ministrului Transporturilor pe care-l acuză de starea infrastructurii din România și de modul în care gestionează situația autostrăzilor.

„E ca și cum aș fi eu desemnat să conduc Biserica Ortodoxă Română. Nu văd în momentul ăsta pe cineva care să-l clatine pe Klaus Iohannis. Viorica Dăncilă nu are nici o șansă”, spune Florin Călinescu.

Călinescu este de părere că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ar trebui să-și dea demisia având în vedere modul în care gestionează problema autostrăzilor.

”M-am îngrozit pur și simplu, iar eu când mă îngrozesc, îmi pierd umorul. Un cetățean Cuc, cocoțat în fruntea Ministerului Transporturilor face așa o glumă neterminată, ba 100, ba 140, de fapt e vorba de câteva zeci de kilometri începuți tot de zece ani de zile, s-ar putea să se inaugureze vreo 30-40, începuți acum șase-șapte ani, terminând așa, cu un panseu abominabil: păi, dacă în următoarele trei luni de zile plouă, ce să facem, să-i cerem lui Dumnezeu demisia? Nu, stimate domn, nu-i cerem lui Dumnezeu, ți-o cerem ție, pentru că dacă plouă în următoarele trei luni, probabil ne construim o corabie, ca Noe. Pentru astfel de declarații îi ceri demisia”.

Liderul Partidului Verde spune că s-a săturat să comenteze de pe margine și de aceea a intrat în politică și are ca scop deocamdată alegerile din 2020.

Citește și

SURSE Klaus Iohannis a bătut palma în secret! Lovitură pentru Dan Barna – Mutarea care scoate din joc USR-PLUS-ul

Vești importante despre pensii! Ce puteți face din 2021

EXCLUSIV Înainte de CEx-ul PSD, un greu al partidului merge pe mâna Vioricăi Dăncilă: O văd candidat la prezidențiale

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare