sursa foto:  evz.ro

Florin Cîțu, atac cu mantă la adresa miniștrilor USR PLUS: ‘Se vorbește foarte mult despre reformă, dar până acum nu am văzut’

Premierul Florin Cîțu, atrage atenția ministerelor care nu reduc cheltuielile că vor rămâne fără bani la rectificara bugetară.

Întrebat cum comentează faptul că la nivelul conducerii CFR nu s-a înregistrat nicio demisie, premierul a afirmat că această hotărâre este atributul ministrului Transporturilor.

„Rămân la ce am spus acum două zile. Trebuie să fim foarte atenţi, pentru că astfel de lucruri sunt decontate de toţi. (…) Decizia de a demite este a ministrului Transporturilor, dar cred că nu trebuie să deconteze o întreagă guvernare pentru un singur director”, a afirmat premierul Cîţu.

El a amintit că urmează rectificarea bugetară şi a menţionat că s-a uitat pe execuţia din acest an şi că a observat lucruri care-l nemulţumesc şi pe care pe care le-a adus la cunoştinţa miniştrilor.

„Nu am văzut foarte multă reformă. Se vorbeşte foarte mult despre reformă, dar până acum nu am văzut la instituţiile statului reduceri de cheltuieli şi, aşa cum am spus la începutul anului, acele companii de stat care nu arată că reduc cheltuielile nu vor primi bani suplimentari la această rectificare. Trebuie să le arătăm românilor că nu putem merge mai departe cu aceeaşi risipă de bani cu care s-au obişnuit aceste companii pe vremea PSD-iştilor. Nu ne permitem să schimbăm doar directorul, dar să rămână restul la fel. Vreau performanţă, pentru că suntem acolo pentru români, iar aceştia sunt banii românilor”, a mai declarat premierul Florin Cîţu, informează agerpres.ro.

Vezi și:

Florin Cîțu și-a propus scoaterea USR PLUS din jocul politic înalt: ‘Trebuie să devenim cel mai mare partid politic din România’

Florin Cîțu, ieșire furibundă la adresa lui Eugen Teodorovici: ‘Toată lumea știe cine este; un spion rus’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare