sursa foto:  gov.ro

Florin Cîțu, atac la baionetă la adresa parlamentarilor pe tema creșterii alocațiilor: ‘Dacă Parlamentul dorea să ia o altă decizie putea să rezolve’

Prim-ministrul Florin Cîțu a declarat că se discută din nou despre alocaţii în acest moment deoarece ”Parlamentul nu şi-a făcut treaba”.

”Am un gust amar pentru că discutăm despre alocaţii în acest moment pentru că Parlamentul nu şi-a făcut treaba. A fost un amendament la Senat trecut în iarnă, Parlamentul putea să ia o decizie clară până acum în ce direcţie vrea să meargă. Noi am avut o decizie  în coaliţie că vor creşte doar anul acesta alocaţiile. Dacă Parlamentul dorea să ia o altă decizie putea să rezolve”, a declarat Florin Cîțu.

”Guvernul este nevoit să dea OUG care să respecte decizia coaliţiei din decembrie, că anul acesta va fi o singură creştere a alocaţiei”, a adăugat premierul.

Acesta anunţă că, la 1 ianuarie 2022, va exista o noua creştere cu 20%, fără a fi prevăzută o altă creştere anul viitor. 

”În acest moment, ordonanţa care va fi aprobată joi – dar este ceea ce avem acum, până în decembrie coaliţia poate să ia mai multe decizii – acum avem o decizie care arată o creştere cu 20% pentru 1 ianuarie 2022”,  a mai afirmat premierul, conform news.ro.

Vezi și:

Florin Cîțu: ‘S-ar putea să avem un val 4, pentru că gripa vine în fiecare an’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare