florin cîțu

Florin Cîțu face dezvăluiri bombă: Unele din faptele predeceseorilor mei sunt grave

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat luni, că predecesorul său, fostul ministru PSD al finanțelor, Eugen Teodorovici, a fost informat încă din luna aprilie, printr-o notă internă, că deficitul bugetar al României are mari șanse să ajungă la 4%, peste ținta asumată prin tratatele europene.

„Stilul meu de a nu mai acoperi cum era regula inainte i-a cam scandalizat pe PSD-isti. Am promis ca voi spune adevarul despre finantele Romaniei. Chiar daca unele din faptele predeceseorilor mei sunt grave. Voi prezenta cu documente cum au mintit”, a zis Cîțu.

Ministrul Finanțelor a citit dintr-o notă internă din 28 ianuarie, când se elabora proiectul de buget, document în care ministrul Finanțelor de la acea vreme, Eugen Teodorovici, era avertizat că veniturile estimate la buget sunt supraestimate.

„In aprilie tot intr-o nota interna privind executia preliminara, lucrurile devin serioase. Neincasare de 4,5 miliarde de lei. Fara masuri urgente exista o probabilitate ridicata a cresterii deficitului spre 4% din PIB”, a mai declarat Florin Cîțu.

Vezi și:Răsturnare de situaţie! Marcel Vela şi Guvernul Orban lovesc în poliţişti! Sindicalişii ameninţă

Traian Băsescu ‘îi dă o mână de ajutor’ lui Ludovic Orban! Ce ar fi făcut în privința creșterii pensiilor

Veste mare-Se vor da mai mulți bani din partea statului

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare