sursa foto:  Facebook

Florin Cîțu îl umple de bani pe un afacerist care promovează mesaje anti-Klaus Iohannis, anti-Rareș Bogdan, anti-vaccin și anti-UE

Un afacerist care promovează pe Facebook mesaje anti-Klaus Iohannis, anti-Rareș Bogdan, anti-vaccin, anti-UE, precum și teorii conspiraționiste este plătit regește de PNL, partid prezidat de Florin Cîțu.

Mihăiță Dumitru, asociat unic al Metalik Advertising SRL, încasează lunar 100.000 de euro de la PNL, din subvenția primită de la stat, pentru servicii de presă și progagandă.

Dumitru este un fost membru PSD, exclus în 2019 din această formațiune politică. În trecut, Dumitru a fost șeful șoferilor de la Realitatea TV. Nici președintele PNL, Florin Cîțu, și nici purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuț Stroe, nu au răspuns întrebărilor legate de contractul încheiat cu această societate și de patronul acesteia, scrie G4Media.ro.

Conform unei situații pe care a obținut-o, la începutul acestui an, site-ul Europa Liberă România, după alegerea ca președinte PNL a lui Florin Cîțu, au avut loc câteva modificări pe lista firmelor care primesc lunar bani de la acest partid pentru ”servicii de propagandă și presă”.

În perioada octombrie-decembrie 2021, Metalik Advertising SRL a încasat de la PNL câte 100.000 de euro/lună, banii provenind din subvenția primită de acest partid de la bugetul de stat, conform sursei citate.

Contactat de G4Media, Mihăiță Dumitru nu a dorit să ofere detalii despre contractul încheiat cu PNL și unde ajung banii încasați de firma sa. Înainte de a închide convorbirea, el a înșiruit o serie de nume de persoane cu care „a lucrat” în presă: Sorin Roșca Stănescu, Rareș Bogdan, Sorin Ovidiu Vântu.

Atacurile lui Mihăiță Dumitru:

Sursa Foto: Mihăiță Dumitru/ Facebook
Sursa Foto: Facebook/ Mihăiță Dumitru

Conform sursei citate, alte distribuiri au ca țintă pe președintele Klaus Iohannis (liderul de facto al liberalilor), integrarea în Uniunea Europeană, ventilând teorii conspiraționiste și anti-vaccin, adică exact opusul principiilor susținute de PNL.

Sursa Foto: Mihai Dumitru

Vezi și EXCLUSIV Șeful Apărării Naționale, Vasile Dîncu, reacționează la imaginile cu tancurile americane Abrams: ‘Sunt imagini vechi, de la aplicații mai vechi’

Cozmin Gușă face apel la DGIA! ‘Cine provoacă această dezinformare în România? Eu cred că acolo ar trebui să concentreze Direcția de Informații’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare