sursa foto:  stiripesurse.ro

Florin Cîțu, mesaj clar pentru rezolvarea problemei șobolanilor din București: ‘Aș vrea să trecem de faza aceasta de constatare a situației. Unde sunt probleme, dați amendă’

Prim-ministrul Florin Cîțu a declarat despre problema şobolanilor din Bucureşti că așteaptă de la ”agenţiile statului care au abilităţi în aceste domenii să vină cu propuneri clare, dar să şi aplice legea astăzi pentru toată lumea”.

„Da, aici eu am văzut că în Bucureşti şi nu numai în Bucureşti există în acest moment acest subiect. Avem o problemă a deşeurilor. Trebuie să ne uităm. Până la urmă, sunt sancţiunile prea mici? Dacă sunt prea mici sancţiunile, mergem şi le creştem. Este legislaţia complicată în a recupera, de acord. Eu aş vrea să trecem de faza aceasta de constatare a situaţiei şi aici mă refer la toţi, am văzut că merg în spaţiul public şi ne arată că sunt gunoaie acolo şi acolo. Nu. Toţi aceşti oameni sunt reprezentanţi ai statului român cu atribuţii foarte clare. Unde sunt probleme, daţi amendă. Recuperaţi amenda şi rezolvaţi situaţia. Ştim toţi care e problema, dar nu rezolvi aşa. Că mergem şi suntem agenţi constatatori nu ajută pe nimeni. Trebuie să rezolvi problema”, a declarat Florin Cîţu.

Prim-ministrul a adăugat că se aşteaptă ca agenţiile statului român care sunt abilitate în acest sens să vină cu propuneri clare cu privire la soluţionarea situaţiei, însă să şi aplice legea pentru toată lumea.

„E nevoie de sancţiuni mai mari? Le vom pune şi le vom face, dacă asta rezolvă. Dar haideţi să facem ceva, nu doar să mergem şi să arătăm aceasta este problema şi după aceea să ne spălăm pe mâini. Nu. Trebuie să rezolvi situaţia. Aştept de la agenţiile statului care au abilităţi în aceste domenii să vină cu propuneri clare, dar să şi aplice legea astăzi pentru toată lumea”, a mai explicat Cîţu, informează news.ro.

Vezi și:

Florin Cîțu, mesaj clar pentru rezolvarea problemei șobolanilor din București: ‘Aș vrea să trecem de faza aceasta de constatare a situației. Unde sunt probleme, dați amendă’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare