sursa foto:  nineoclock.ro

Florin Cîțu vrea să elimine legile Olguței Vasilescu! Legea salarizării și Legea pensiilor vor fi modificate!

Premierul Florin Cîțu a anunțat că va modica atât Legea salarizării unitare, cât și Legea pensiilor – ambele acte normative fiind realizate de Olguța Vasilescu, fostă șefă a Ministerului Muncii.

Cîțu a afirmat că în sectorul bugetar, în ultimii ani, „au fost create motivaţii greşite, acele creşteri salariale fără limită”. Acesta anunţă că în legea bugetului pe anul 2021 se vor modifica sporurile în sectorul bugetar, informează Știripesurse.ro.

Întrebat despre sporul de 30% acordat angajaţilor din prefecturi în 2020, Cîţu a afirmat că „a fost o lege dată anul trecut în mijlocul pandemiei”.

„Ce pot să spun acum că ne uităm la toate sporurile din sectorul public pentru bugetul pe 2021 să vedem care se justifică”, a declarat Cîţu la Radio Guerrilla.

Premierul a anunţat că se va umbla şi la pensii şi salarii.

„Vom veni şi cu o lege a salarizării care să elimine inechităţile. Şi legea pensiilor va fi modificată pentru a ţine cont de principiul controbutivităţii”, a mai declarat Cîţu.

Vezi și

Vești importante pentru români: Câți bani trebuie să scoateți din buzunare pentru a obține viza de intrare în Marea Britanie

SURSE Șeful unei instituții de forță pe timp de pandemie ar putea fi zburat din funcție! Negocieri secrete cu noul ministru

Veste importantă pentru români! Ce se întâmplă cu pensia anticipată de la 1 septembrie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare