Darius Vâlcov

Florin Cîţu,despre rectificarea bugetară din vară:’O măsluială mizerabilă”

Ministrul Finanţelor anunţă că se vor respecta legile în vigoare privind salarizarea, dar are previziuni sumbre privind reabilitarea bugetară.

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a declarat într-un interviu că rectificarea bugetară din vară, făcută de Guvernul Dăncilă, a fost o „măsluială mizerabilă”, pentru că acei bani alocaţi nu existau de fapt.

„Rectificarea bugetară din vară a fost măsluială mizerabilă. Au fost alocaţi nişte bani care nu există. Oamenii au crezut că veniturile sunt acolo, conform rectificării, dar nu sunt”, a declarat Florin Cîţu într-un interviu pentru România TV.

În acelaşi timp, ministrul Finanţelor a spus şi care va fi deficitul bugetar anul viitor. „Mai mic de 3,5 la sută nu are cum să fie. Din păcate, ne va lua măcar un an jumătate, poate chiar doi, să reparăm tot răul făcut de guvernarea PSD. Românii vor vedea cu adevărat ce au lăsat social democraţii în urmă. Majorările se vor aplica, bugetul se construieşte pe legile în vigoare. „, a mai spus Florin Cîţu

Interviul integral pe Romaniatv.net

Vezi si:Lovitură dură! Guvernul Orban taie ajutoarele copiilor cu handicap

Când vine de la UE, ‘ordinul’ nu se discută! Guvernul Orban calcă pe urmele ‘PSDragnea/Dăncilă’

Răsturnare de situație! Guvernul Orban s-ar fi răzgândit în privința schimbării legii (surse)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare