sursa foto:  cancan

Florin Pastramă a tras lozul cel mare! Brigitte Sfăt are o avere uriașă

Brigitte şi Florin Pastramă au început săptămâna ca soţ şi soţie. Cei doi s-au căsătorit,luni, civil la Primăria din oraşul Voluntari.

În comparaţie cu celelalte vedete care au participat la reality-show-ul ”Ferma” de la PRo Tv, Brigitte (42 de ani) este cea mai bogată dintre concurente. Mulţi s-au întrebat de ce s-a înscris în cursa pentru premiul de 50.000 de euro chiar ea, pentru că are o avere fabuloasă: case, afaceri şi un stil de viaţă somptuos.

A avut avere şi pe vremea când se numea Brigitte Sfăt. Două imobile, şi anume casa cu piscină din Timişoara moştenită de la primul soţ, dar şi o viluţă în comuna Dumbrăviţa pe care le va lăsa băiatului ei şi care împreună valorează 500.000 de euro.

Însă, în septembrie 2018, după divorţul de Ilie Năstase, celebra brunetă era proprietara unor imobile în valoare de 1 milion de euro. În 2010, fix în anul în care l-a cunoscut pe Ilie Năstase, ea a dobândit un apartament de 140 mp în zona de Nord a Bucureştiului în valoare de 500.000 de euro.

Şapte ani mai târziu, în 2017, Brigitte şi-a mai adăugat la moşteniri un apartament de trei camere în staţiunea Mamaia, în valoare de 100.000 de euro. În aprilie 2018, averea ei se mărea cu încă o achiziţie: vila din Pipera de 450.000 de euro, cu etaj şi  piscină.

”Am dat un avans mai mare după ce am vândut o casă şi un teren în Snagov, şi am făcut credit pe zece ani. Am tot ce-mi trebuie aici. Doar dressingul are 85 mp, are trei dormitoare, patru băi, bucătărie şi baie. E construită în 2007, am şi curte de 440 mp”, spunea Brigitte, pentru Click!, anul trecut.

Din filmuleţul de prezentare difuzat de Pro Tv, se pare că nici Pastramă nu e vreun sărac. Are şi el o casă, are menajeră, maseuze, şi îşi permite să se răsfeţe având în vedere că are afaceri în domeniul imobiliarelor, după cum chiar el a spus.

Florin  îi conduce maşina de 100.000 de euro, anume un Porsche nou, în plus o ajută şi în afaceri.

Fosta doamnă Năstase deţine un loc de joacă în Aviaţiei, ”Magic Castle”, unde cei doi au fost văzuţi destul de des în timp ce îşi dirijau angajaţii, iar acestui business i se mai adaugă şi un altul în imobiliare şi logistică pe care Brigitte le coordonează destul de bine având în vedere că profitul este destul de mare. Aşadar, participarea la ”Ferma” nu l-a făcut doar celebru pe simpaticul Pastramă, dar l-a ajutat să tragă un loz câştigător, potrivit click

 

Vezi și:

SURSE Mutare făcută de USR-PLUS pentru prezidențiale! Răspunsul la o întrebare-cheie

EXCLUSIV Cât ar putea sta, de fapt, Liviu Dragnea la pușcărie

Mesaj pentru toți românii care au primit pensii și salarii mai mari:’Să dea banii înapoi și să plece din țară’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare