sursa foto:  Facebook

Florin Roman îl desființează pe Ludovic Orban: Este o lipsă de respect față de toți cei vulnerabili, plini de temeri și întrebări

Florin Roman, deputat PNL de Alba și unul dintre partizanii lui Rareș Bogdan, îl atacă din nou voalat pe președintele PNL, Ludovic Orban.

În contextul în care Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, și Anca Dragu, președintele Senatului, s-au vaccinat azi, deputatul de Alba transmite că sunt persoane vulnerabile care nu beneficiază de vaccin.

Florin Roman este de părere că este normal ca oameni reprezentantivi pentru Statul Român, precum președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu, să se vaccineze.

Însă, „toți ceilalți ar trebui să avem decența să așteptăm, deoarece suntem în fața unei situații deloc performante în acest moment”, spune Florin Roman.

„Nu cu mult timp în urmă, domnul Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, declara public următoarele:

„Vorbim despre un NUMĂR LIMITAT DE VACCINURI pe care le avem disponibile, deci în sine evident că există un plafon. (…) Informaţia este publică de multă vreme, şi anume că de la Pfizer primim o cantitate limitată de doze de vaccin, din păcate. Este valabil pentru orice ţară din lume, de altfel. Nu avem destule doze de vaccin, astfel încât să vaccinăm întreaga populaţie în momentul acesta.”

Dacă ar fi să se țină cont de această informație, lansată în spațiul public de însuși ministrul Sănătății, faptul că vedem la televizor parada numelor importante care beneficiază de vaccin mi se ușor ingrat și lipsit de corectitudine.

Este o chestiune de timp până ce oamenii se vor revolta pe această situație, îndreptățiți fiind.
Vă recomand să încetați cu expunerea brațelor vaccinate, zâmbete și lucruri dintr-o realitate paralelă.

Oamenii reprezentativi din statul român, precum domnul președinte Klaus Iohannis sau domnul prim-ministru Florin Cîțu, au ales să facă acest vaccin, public, pentru că își doresc întoarcerea la normalitate și pentru a sădi încredere în această soluție: vaccinul împotriva COVID-19.

Toți ceilalți ar trebui să avem decența să așteptăm, deoarece suntem în fața unei situații deloc performante în acest moment.

Este o lipsă de respect față de toți cei vulnerabili, plini de temeri și întrebări.

Primesc mesaje de la dumneavoastră în care îmi spuneți cum ați găsit loc pentru vaccinare în alte orașe, cum platforma nu funcționează și multe altele.

Se pare că avem capacitate, dar nu avem vaccinuri.
Cert este că avem nevoie de soluții!”, este mesajul deputatului de Alba.

Vezi și

O nouă lovitură pentru Guvern! Polițiștii refuză să mai verifice persoanele izolate/carantinate la domiciliu

Informații utile pentru toți șoferii români! Câți bani veți scoate anul acesta din buzunar

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare