sursa foto:  max-media.ro

A fost crima perfectă până la un punct! Ce i-a dat de gol pe asasinii șefului de post din Vișeul de Jos

Doi frați au fost reținuți și apoi arestați pentru 30 de zile în cazul uciderii șefului de post din Vișeul de Jos, Gheorghe Nistor. Anterior, anchetatorii susțineau că aceștia ar fi acționat profesionist și cu sânge rece.

A părut crima perfectă, dar un amănunt i-a dat de gol pe cei doi asasini: un smoc de păr găsit în mâna agentului Nistor. „Deşi ancheta s-a desfăşurat foarte greu, s-a ştiut de la început că ar fi vorba despre cel puţin doi agresori care au acţionat profesionist, nelăsând nicio urmă. Totuşi, aceștia au fost daţi de gol de un smoc de păr pe care-l avea mortul strâns în pumn şi care corespundea profilului biologic al unuia dintre fraţi”, au declarat surse apropiate anchetei, pentru vocea.biz.

Vezi și Ipoteză terifiantă! De ce a fost omorât șeful de post din Vișeul de Jos

Gheorghe Nistor a fost găsit mort miercuri seara, în secția de poliție din Vișeul de Jos. Acesta fusese ucis prin aplicarea unor lovituri de cuțit și s-a crezut că asasinii ar fi acționat la comandă, iar agentul Nistor ar fi fost ucis pentru a nu divulga informații referitoare la mafia lemnului. 

Această ipoteză nu s-a confirmat până la aceasta oră, dar ancheta continuă pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs crima.

Vezi și S-a decis! O celebră actriță va fi despăgubită de PRO TV! Care este motivul și câți bani va primi ea

Cine s-ar afla în spatele lui Sebastian Ghiță și unde se ascunde

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.