sursa foto:  gov.ro

Fost ministru al Muncii: ‘Orbane, mai avem voie să votăm?’

Fostul ministru al Muncii, Marius Constantin Budăi, a avut o ieșire dură la adresa lui Ludovic Orban.

După ce Raed Arafat, șeful DSU, a declarat că românii din zonele carantinate vor trebui să completeze o declarație pe proprie răspundere, pentru a vota, Budăi a răbufnit.

„ORBANE, MAI AVEM VOIE SĂ VOTĂM?

Pe 6 decembrie mergem la vot să ne apărăm drepturile și libertățile!
Mai sunt două zile până la alegeri iar organizarea scrutinului este într-o degringoladă de nedescris.

Ieri eram anunțați că putem ieși la vot fără declarație. Ca prin minune azi a apărut o nouă regulă. Se merge cu declarație bifată la rubrica specială pentru „exercitarea dreptului de vot”.

Această inconsecvență , lipsă de coerență și șovaială în luarea deciziilor se face pe timpul, nervii și răbdarea alegatorilor.

Ce fac autoritățile pentru miile de români aflați în carantină sau izolare la domiciliu? Îi injosește si le oferă cea mai anevoioasă și complicată procedură de solicitare a urnei mobile. Vorbim de oameni bolnavi, oameni aflați în suferință cărora în loc să li se ofere tot sprijinul și facilitățile necesare sunt îngropați în birocrație.

Dar pe reprezentanții care vor ajunge cu urna mobilă la domiciliul celor carantinați cum îi ajută și îi protejează autoritățile? Nici până acum pe ultima suta de metri aceștia nu au primit instructajul necesar în astfel de situații sau materialele sanitare de protecție.

Guvernul ține cu tot dinadinsul să îngreuneze procesul de votare și să descurajeze românii să meargă la urne. Ne-am fi asteptat la mai multa implicare și o organizare cu simț de răspundere.

Ieșim la vot pentru a corecta tot dezastrul și debandada în care a aruncat PNL-ul, sprijinit de USR, țara!”, este mesajul lui Marius Budăi.

Vezi și

EXCLUSIV Reguli diferite în privința înmormântărilor, în România! Deciziile semnate de Raed Arafat sunt diferite chiar și în zonele carantinate

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Decorarea asistentei lui Marcel Vela nu a fost ilegală!

‘Fără penali’? USR-PLUS vrea să-l trimită în Parlament pe fratele unui condamnat pentru proxenetism

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare