sursa foto:  FLUX24.RO

Fostul consilier al lui Mihai Tudose aruncă BOMBA și publică o nouă fotografie cu Liviu Dragnea-În compania cui se afla

După ce Victor Ponta a făcut publice mai multe poze în care liderul PSD se afla alături de George Maior, Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea, a venit rândul unui alt dușman de-al lui Liviu Dragnea să arunce bomba.

Felix Rache, fostul consilier al lui Mihai Tudose pe când era prim-ministru, a publicat o nouă fotografie însoțită și de un mesaj.

content-image

”O poza-document de la ultima receptie de 1 Decembrie la Cotroceni, in mandatul lui Traian Basescu. O predare de stafeta, Basescu-Dancu-Dragnea, un grup organizat de tehnocrati, doi mustaciosi si un specialist in barbi.

Ponta nu e in poza, constant a refuzat compania lui Basescu.

In 2014, Gabriela Firea se lupta altfel cu Traian Basescu, nu pe la mese. Era amenintata cu inchisoarea de catre fostul presedinte al României. Firea nu s-a dus la chermeze cu statul paralel, nu a taiat porcii prin vilele de protocol, nu a cautat sa le intre in gratii basistilor asa cum a facut Dragnea. Pana la urma, Basescu e singurul presedinte pe care nu l-a dat jos Dragnea. Chiar daca o perioada si Basescu i-a fost presedinte de partid.

PS: In aceasta poza apare si un cap blond, pentru ca Basescu tinea sa aiba in permanenta langa el o singura nuanta de blond – blond de Costa Rica.”, e mesajul ce însoțește fotografia din 2014.

Vezi și Toți șoferii de mașini diesel sunt vizați! Cât mai pot circula

Surpriză! Venituri impresionante pentru organizația #Rezist! Suma pe care o încasează lunar

Azi a intrat în vigoare! Toți șoferii români trebuie să cunoască noua modificare

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare