sursa foto:  aktual24.ro

Surpriză! Venituri impresionante pentru organizația #Rezist! Suma pe care o încasează lunar

Dacă în urmă cu câteva luni, liderul protestatarilor, Florin Bădiță anunța că proiectul „Casa Activistului” este gata, acum #Rezist se poate lăuda cu suportul pe care îl au din partea oamenilor.
Bugetul.ro vă prezintă astăzi cât câștigă lunar mișcarea pe care o conduc Florin Bădiță, Angi Șerban și Cristian Dide.
Datorită donatorilor, doar prin „Corupția ucide”, veniturile lor ajung la peste 1.000 de dolari pe lună. Luna aceasta, de exemplu, #Rezist a strâns  peste 900 de dolari pe Patreon.

Pe lângă chiria pe care #rezist o plătește, banii din donații se duc și pe alte întrebuințări. Pentru casa activismului, e nevoie de 1000 de euro pe lună.

Aceștia își doresc să facă din casă un spațiu civic dedicat protestelor/implicării civice din București. De asemenea, trebuie amenajat spațiul în așa fel încât să fie perfect pentru lucru, să fie un loc în care se pot organiza, dar și unde își pot ține trainingurile interne și externe.
Spațiul va beneficia de o bibliotecă cu materiale activitate, dar și lucrări academice despre proteste.
Florin Bădiță, liderul protestatarilor, îi îndeamnă pe toți susținătorii mișcării să-l sprijine în continuare, prin donații.

„Mulțumim, în primul rând, celor care donează, pentru că spațiul ăsta este închiriat. (…) Aicea sunt oamenii care donează. Ideea e că, fără donațiile voastre, noi nu putem să închiriem spațiul ăsta. Va fi un spațiu de învățare, în care lumea poate să vină și să-și cultive spiritul civic”, declara liderul #Rezist, în urmă cu câteva luni.

Vezi și Azi a intrat în vigoare! Toți șoferii români trebuie să cunoască noua modificare

SURSE! O nouă lovitură, încasată direct de Liviu Dragnea! Cine ar urma să-l părăsească

Vești imense pentru bugetari! Ce vor primi începând din ianuarie 2019

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare