sursa foto:  pressone.ro

FOTO Clotilde Armand, destăinuire după prima zi de lucru la Primăria Sectorului 1: Am găsit un distrugător de hârtie și un baston de polițist local

Noul primar al Sectorului 1 Clotilde Armand a reacíonat pe pagina sa de Facebook după prima zi la primărie.  Ea mai afirmă că în biroul predecesorului său Daniel Tudorache a găsit un distrugător de hârtie şi un baston de polițist local, prezentând și imagini.

”Prima mea zi de primar. Am fost în direcţiile instituţiei şi aş vrea să vă prezint câteva date importante moştenite de la administraţia trecută:
835 de litigii; contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanţă; mai mulţi angajaţi şi directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv; avem o gaură în bugetul local de aproximativ 700 milioane de lei la finalul anului”, notează Clotilde Armand.

Ea mai remarcă faptul că primăria nu este deloc digitalizată deşi există infrastructura necesară, concluzia sa fiind că telemunca este imposibilă în aceste condiţii.

”Mulţi aţi întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii din care puteţi observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar au uitat să strângă gunoiul după el. Şi acest baston de poliţist local. Tot în cabinetul primarului”, afirmă Armand, conform news.ro.

Clotilde Armand, după prima zi la Primăria Sectorului 1: Contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanţă, directori absenţi nemotivat. În biroul primarului, un distrugător de documente şi un baston de poliţist local - FOTO

Citește și:

Analiză cutremurătoare: Peste jumătate de milion de români ar putea ajunge șomeri din cauza crizei provocate de COVID-19

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi oportunități pentru cei care vor să se asigure facultativ la pensie

Ludovic Orban face aceeași mutare ca Viorica Dăncilă! Numire identică făcută de actualul șef al Guvernului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare