Foto. El e bărbatul care a înjunghiat un polițist! ‘Intră să vezi cum spintec un polițist acum în două!’

S-a aflat cine e bărbatul care a înjunghiat un polițist în noaptea de joi spre vineri! Numele său este Claudiu Năstase.

Înainte de a-l înjunghia pe agentul de la Secția 9 Poliție, bărbatul de 28 de ani a făcut un live pe Facebook, în care a anunțat că va spinteca un polițist.

Intră să vezi cum spintec un polițist acum în două! Băga-mi-aș p**a în morții lui!”, spune Năstase.

Anunțul făcut de Poliția Capitalei:

„În noaptea de 01/02 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov, a intrat în curtea Secției 9 Poliție și cu un cuțit l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității.

În pofida faptului că a reușit să îl rănească pe polițist la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat.

Polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Cel în cauză se află in custodia polițiștilor și a fost sesizată unitatea de parchet, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. După administrarea probatoriului, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reținerea bărbatului de 28 de ani”, transmite Poliția Capitalei.

Vezi și

EXCLUSIV Marele plan al lui Clotilde Armand și al USR-PLUS-ului! Ce se ascunde în spatele răsunătoarelor execuții publice

EXCLUSIV Etnia persoanei care a amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern nu i-a interesat pe procurori, deși inculpatul este acuzat de antisemitism!

Emil Boc atrage atenția asupra unei crize economice de proporții: ‘E cea mai mare provocare a secolului în care trăim. Suntem cam la limită’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare