sursa foto:  antena3.ro

Foto. Prinși în fapt! Un greu PNL, acuzat de trădare! Blat cu Marcel Ciolacu?

Un important liberal este acuzat de trădare! Imagini în premieră au fost publicate de presa locală.

Primarul Brașovului, George Scripcaru, a fost fotografiat în Biserică, stând la discuții cu liderul PSD Brașov, Marius Dunca, fost ministru al Sportului.

În urma acestor imagini, presa brașoveană susține că Scripcaru a negociat atât cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, cât și cu Marius Dunca.

Scripcaru vinde PNL-ul PSD-ului, chiar în Casa Domnului. O imagine cu care milostivul este obișnuit, doar că ultima dată erau arginți, acum prețul este în influență politică. trimis la Plimbare de structurile centrale ale PNL, Scripcaru s-a reorientat și a negociat săptămâna aceasta la PSD, cu Marcel Ciolacu, imunitate, că (prietenii știu de care) și sprijinul PSD pentru a obține un nou mandat. În schimb, PSD-ul primește un viceprimar și un președinte de Consiliu Județean, în persoana lui Marian Rasaliu. Numirea lui Rasaliu ca președinte de Consiliu Județean are un dublu scop pentru Scripcaru: pe de-o parte îl loveste pe Adrian Veștea, fidel PNL-ului și direcțiilor impuse de la Centru, pe de altă parte se achită față de Ciolacu. Iar contra funcției de viceprimar promisă lui Marius Dunca, Scripcaru poate spera la imunitatea care, de fapt, îl interesează cel mai mult pe primar.
Și pentru că după întâlnirea cu Ciolacu nu au apucat să se întâlnească cu cei doi incluși în planurile lui, Scripcaru le-a dat întâlnire la Hramul Bisericii Trei Ierarhi, din Bartolomeu. Asta pentru că tot nu mai dăduse pe la biserică de când s-a întâlnit cu Aristotel Căncescu și cu liviu Lupu, tot pentru a pune țara la cale, într-o mănăstire din Brașov.
Dar nici PNL-ul nu i-a rămas indiferent lui Scripcaru. Acolo l-a trimis pe „săgeata” lui, Adrian Oprică. Acesta din urmă a cam întârziat la poza de grup, așa că PNL Brașov s-a ales cu prima poză curată, în formula dorită de la Centru”, scris brasovstiri.ro.

Vezi și Guvernul Orban schimbă tacit legea! Cine va mai putea beneficia de bani de la stat

Tot mai mulți magistrați vor să se pensioneze

Se dau noi tichete- Cine poate primi mii de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare