sursa foto:  inquam-photo

Gabriel Zetea: ‘PSD va reforma pensiile speciale! Rareș Bogdan își poate răcori picioarele în apă rece – jalonul din PNRR va fi îndeplinit!’

Deputat PSD, Gabriel Zetea, i-a transmis lui Rareş Bogdan, printr-o postare pe Facebook, că „PSD va reforma pensiile speciale” şi că „îşi poate răcori picioarele în apă rece” pentru că „jalonul din PNRR va fi îndeplinit”.

PSD va reforma pensiile speciale!

Rareș Bogdan își poate răcori picioarele în apă rece: jalonul din PNRR va fi îndeplinit!

Au trecut 3 ani și jumătate (imediat vor fi 4 ani de zile) de când Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL trâmbița pe toate canalele de comunicare că în 30 de zile de la preluarea guvernării de către PNL, pensiile speciale vor fi eliminate. PNL a guvernat singur în 2019 și 2020 și alături de USR în 2021. NIMIC din ce a promis Rareș Bogdan nu s-a întâmplat! NIMIC! Pensiile speciale nu doar că nu au fost eliminate dar s-au adăugat noi categorii de speciali în guvernarea PNL, iar apoi în guvernarea PNL-USR!

”Rareș Bogdan vorbește fără el”

Sigur, e greu să ceri eliminarea pensiilor speciale atunci când șeful tău direct de partid beneficiază de pensie specială! E foarte greu să ceri reforma pensiilor speciale fără să deranjezi anumite interese care pot afecta interesul tău personal. Rareș Bogdan vorbește fără el, așa cum a făcut de fiecare dată! Îl invit să-și bage picioarele în apă rece și să se răcorească, pentru că reforma pensiilor speciale tot PSD o rezolvă!

PSD însă nu are niciun interes să mențină aceste pensii speciale în forma actuală! Și PSD NU ACCEPTĂ să se piardă niciun ban din PNRR, fapt pentru care vom îndeplini jalonul privind pensiile speciale în România! Azi, în Parlament s-au depus amendamentele privind reforma pensiilor speciale, iar săptămâna viitoare legea va fi votată. Pentru că noi credem în FAPTE, nu în VORBE! Și noi NE ȚINEM DE CUVÂNȚ!„, a scris Gabriel Zetea în postarea de pe Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare