sursa foto:  business-review.eu

Gabriela Firea, atrage atenția: ‘Anunțul lui Iohannis a crescut traficul în Capitală’

Gabriela Firea încearcă să tragă un semnal de alarmă printr-un mesaj postat pe o rețea socială, cu privire la faptul că în urma anunțului președintelui Klaus Iohannis în legătură cu relaxarea măsurilor, traficul din Capitală a crescut semnificativ.

”#ImpreunaVomReusi #stamacasa

Urmare a anunțului făcut zilele trecute de autorități în legătură cu relaxarea restricțiilor de circulație după data de 15 mai, în traficul bucureștean se constată o creștere vizibilă a numărului de vehicule care se deplasează prin oraș.

Am evaluat, în cursul zilei de ieri, la Centrul de Monitorizare a Traficului din cadrul Primăriei Capitalei, împreună cu directorul Poliției Locale și cu directorul executiv al Direcției Transporturi, această situație, precum și modul în care transportul public de suprafață a fost adaptat condițiilor de criză.

Înțeleg pe deplin nerăbdarea oamenilor după atâtea zile de izolare și restricții, dar trebuie să fim conștienți cu toții că nerespectarea strictă a măsurilor impuse de autorități poate zădărnici aceste eforturi considerabile. De aceea, le recomand tuturor bucureștenilor să evite în continuare orice deplasări care nu sunt urgente sau foarte importante și să respecte regulile de igienă și de distanțare socială”, scrie Gabriela Firea pe Facebook, informează Antena3.

Vezi și:

A folosit Iohannis proiectul autonomiei Ținutului Secuiesc în scop strict politic? Ce Divizie din SRI trebuia să știe totul

Guvernul schimbă regulile! Mii de români sunt vizați

EXCLUSIV Nu sunt dovezi în apărarea polițistului-bătăuș? Solicitarea ciudată făcută de anchetatori

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare