sursa foto:  facebook

Gabriela Firea iese la rampă! Ce va face dacă pierde cursa pentru prezidențiale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunțat la B1 că va susține candidatul PSD la prezidențiale, chiar dacă nu ea va fi cea aleasă de către colegii săi. Firea spune că nu va pleca din PSD.

„ALDE își menține această idee lansată public de a-l susține pe Călin Popescu Tăriceanu, cel puțin în mod evident, până acum, nu s-a retras această candidatură, și eventual poate va exista o susținere pentru turul II pentru candidatul PSD, iar în ceea ce privește susținerea Pro România, prin vocea președintelui Victor Ponta, s-a exprimat susținerea mea ca fiind candidatul cu cele mai mari șanse doar în condițiile în care eu mi-aș da demisia din PSD, ceea ce nu ar fi corect pentru bucureșteni deoarece, prin demisie, eu aș pierde mandatul de primar general.

(…) Sunt un om responsabil, în acest moment cred că cele mai mari șanse le au candidații care reprezintă blocurile politice. Avem pe dreapta deja doi candidați cu potențial, președintele în funcție și președintele USR, pe stânga se prefigurează deja candidatul, din punctul meu de vedere, așa simt eu acum, nu cred că o candidatură, fără nicio susținere politică, ar avea șanse, chiar dacă personajul principal ar fi unul cu un grad mare de favorabilitate”, a declarat primarul general al Capitalei.

„Dacă mâine colegii din Comitetul Executiv, cel puțin așa cum se prefigurează, o vor desemna pe doamna premier ca fiind candidatul PSD, eu voi respecta decizia colegilor mei pentru că, dacă nu o respect, înseamnă că mă plasez în afara formațiunii politice și, fără să ducem în derizoriu această afirmație, sunt totuși un om serios, sunt un om de onoare și, dacă chiar nu-mi mai place ceea ce se decide la partid, pot să plec și acasă. Dacă totuși vreau să-mi continui mandatul la Primăria Capitalei, atunci trebuie, și așa e normal, să accept ceea ce se va decide mâine. Voi susține candidatul PSD”, a spus Gabriela Firea.

Citește și:

Dezvăluirea care aruncă-n aer alegerile prezidențiale! Lovitura pe care Klaus Iohannis i-o dă lui Dan Barna

Salariu impresionant pentru soția lui Dan Barna! Unde lucrează și cât încasează lunar

Război între Gigi Becali și ANAF! Suma uriașă pe care o cere latifundiarul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare