sursa foto:  business-review.eu

Gabriela Firea îi desființează pe miniștrii conduși de Florin Cîțu: ‘Viziunea economică de a băga la congelator economia națională, însemnă intrarea în cercul vicios al austerității’

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, precizează pe pagina sa de Facebook, că creșterea salariilor nu este un moft, ci o soluție economică pentru creșterea contribuțiilor pentru pensii și pentru relansarea economiei.

”Susținem revendicările angajaților : creșterea salariilor este o soluție economică aplicată în Uniunea Europeană. Sindicatele au dreptate! Creșterea salariilor nu este un moft, ci o soluție economică pentru creșterea contribuțiilor pentru pensii și pentru relansarea economiei.
Aceasta este viziunea economică a echipei social – democrate, care coincide cu cea a statelor UE și a SUA.
Viziunea economică a miniștrilor PNL – USRPlus conduși de Cîțu, de a băga la congelator economia națională, însemnă intrarea în cercul vicios al austerității.
Creșterea salariului minim nu este un lux, nici o povară bugetară. Dimpotrivă, reprezintă o sursă importantă pentru creșterea veniturilor bugetare din contribuțiile plătite din aceste salarii”, a scris Gabriela Firea pe Facebook

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare