Gadgeturi online de poker care pot schimba jocul

Pasiunea pentru poker a capturat întreaga lume. Uneori, pasiunea este atât de mare, încât ne poate ține în fața calculatorului ore în șir, mai ales dacă ne place să concurăm la turnee cu mai multe mese.

Să petreceți mult timp în fața unui calculator poate fi ceva dificil. Dar înainte să ajungeți la jocul cel mare de poker la casino online, este bine să aflați mai multe informații pe această pagină. Abia după aceea vă puteți apuca să cumpărați accesorii, care o să vă facă timpul petrecut online mai confortabil. Iată câteva gadgeturi care o să vă ofere nu numai comoditate dar o să vă permită să vă concentrați asupra jocului, pentru a obține rezultate mai bune. Știți că jocul de poker este dependent de abilitățile voastre și atenția acordată este de importanță maximă!

Birou cu înălțime reglabilă și scaun ergonomic

Poate nu vă vine să credeți dar aceste două accesorii sunt indispensabile pentru un jucător de poker online și trebuie să facă parte din arsenalul lui. Să cumpărați cel mai modern scaun, cu zeci de controale, nu este o rezolvare. Cu toți ne luptăm cu viața sedentară si, desigur, cea mai efectivă modalitate de a combate sedentarismul este să ne mișcam. Un birou cu înălțime reglabilă o să vă ofere posibilitatea să jucați în posturi diferite. Combinat cu un scaun ergonomic, funcțional, realizat din materiale de calitate, care elimină supraîncălzirea este o alegere ideală.

Ochelari

Purtarea ochelarilor în timpul unui joc offline a fost un subiect foarte controversat în lumea jucătorilor, dar când vine vorba de poker online, o pereche de ochelari este un accesoriu obligatoriu. Chiar dacă în viața de zi cu zi nu aveți nevoie să purtați ochelari de vedere, stând ore în șir în fața calculatorului, va trebui să vă cumpărați o pereche cu lentile speciale, care filtrează lumina albastră care dăunează vederii.

Controler wireless de poker

Pentru cei pasionați de jocuri video și de poker online, tradiționalul mouse a rămas în trecut. Astăzi, fanii lui GTA 5 și ai poker-ului se pot bucura de un controler, conceput exclusiv pentru sesiunile lungi și tensionate, petrecute în fața calculatorului. Cu acest gadget nu veți mai avea nevoie de mouse, tastatură sau TrackBall. Controllerul de poker îi poate ajuta atât pe începătorii, cât și pe cei profesioniști, să-și mărească viteza, precizia, să evite erorile și să joace în general mai confortabil și mai eficient. Controlerul poate fi operat de până la 10 metri, oferind libertatea de a vă relaxa și de a vă mișca, cu scopul de vă simți mai confortabil.

Căști Wireless care anulează zgomotul

Căștile reprezintă un gadget modern, care cu siguranță o să adauge ceva în plus aspectului vostru de jucător de poker. Aceste căști sunt wireless și includ tehnologie de anulare a zgomotului, pentru a vă permite să vă concentrați asupra jocului. Modul de anulare a zgomotului poate dura până la 20 de ore iar modul ambient până la 24 de ore, timp suficient pentru o sesiune de maraton la poker.

Power Bank

Nimic nu poate fi mai grav decât în mijlocul unui joc, când sunteți pe vârful valului, să rămâneți fără baterie la laptop sau procesorul să funcționeze cu întârziere pentru a salva energia rămasă. Dacă ați intrat într-un joc de lungă durată, obligatoriu trebuie să vă asigurați o sursă de alimentare independentă. Asigurați-vă că aveți propria voastră bancă de energie (stație de alimentare), ca să puteți continua acțiunea.

Token de securitate RSA

Acesta este un kit de hardware fizic, care poate fi utilizat pe lângă parola voastră de logare. Token-ul de securitate are pe ecran un număr, format din 6 cifre. Când vă legați pe un site de poker, vi se va cere să introduceți codul de acces RSA, alcătuit dintr-un cod cu patru cifre, trimise prin mail, plus numărul de token, format din 6 cifre. Aceste gadgeturi sunt o modalitate excelentă de a îmbunătăți securitatea, deoarece este necesar să aveți dispozitivul fizic la voi, în timp ce o parolă sau un PIN pot fi hăcuite de la distanță.

Poker-ul online se bucură de o popularitate tot mai mare și această tendință probabil că va continua. Există o mulțime de accesorii care pot face experiența voastră mai bună, vă pot ajuta să vă simțiți mai confortabil și să fiți mai concentrați. Oricare dintre cele enumerate vă va oferi un nivel de libertate mai mare și confort ridicat, pentru a vă lasă să simțiți plăcerea jocului și, de ce nu, să finalizați cu mai multe etape câștigătoare.

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare