sursa foto:  romaniatv.net

Gafă a lui Marcel Ciolacu! A afirmat că un cunoscut scriitor și politolog a fost în Guvernul PNL-USR-UDMR

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, a lansat un atac la adresa partenerilor de guvernare, pe problema pensiilor speciale.

Ciolacu a afirmat că PNRR-ul a fost ținut ascuns de către Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR, precizând că din el a făcut parte premierul Nicolae Ciucă, ministrul Lucian Bode, precum și „Stelian Tănase” ca ministru al Justiției.

Marcel Ciolacu s-a referit, de fapt, la Stelian Ion, fost ministru USR al Justiției, nu la Stelian Tănase, cunoscut scriitor și politolog.

Atacul lansat de Marcel Ciolacu

Avem un PNRR care a fost ținut ascuns. A avut anumiți miniștri care l-au semnat și l-au trimis la Bruxelles. În acest moment avem jalon cu pensiile speciale. Ieri am avut o întâlnire care nu este secretă cu toți miniștrii de resort.

A fost un guvern al României care în secret și-a asumat anumite jaloane în anumiți parametri. Cred că ministrul apărării era domnul premier Ciucă, ministru de interne era domnul Bode, ministru al justiției era Stelian Tănase (n.r. Stelian Ion), ministru al muncii era doamna de la PNL (n.r. – Raluca Turcan). Am înțeles acum că nimeni nu-și mai asumă nimic și nu mai dă explicații”, a afirmat liderul PSD, conform Fanatik.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare