sursa foto:  Facebook

Gafă monumentală a oamenilor lui Dodon cu ocazia aniversării marelui Eminescu

La 15 ianuarie, românii l-au omagiat pe marele poet Mihai Eminescu, cu ocazia împlinirii a 167 de ani de la nașterea sa. În Republica Moldova, în aceeași zi, președintele Igor Dodon a depus flori la bustul lui Eminescu din Chișinău și a recitat versuri ce i-au aparținut marelui poet.

Nimic mai normal! Totuși, la 13 ianuarie, angajații Administrației Prezidențiale de la Chișinău au comis o gafă uluitoare. Printr-un mail expediat jurnaliștilor, Cabinetul lui Dodon invita mass-media la comemorarea lui Mihai Eminescu.

„La data de 15 ianuarie, ora 08:30, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu consilierii prezidențiali, va depune flori la bustul poetului Mihai Eminescu, cu prilejul împlinirii a 127 de ani de la trecerea în eternitate a poetului”, scriau subalternii lui Dodon cu două zile înaintea evenimentului.

Potrivit ziarulnational.md, greșeala a fost corectată pe 14 ianuarie, când Administrația Prezidențiala le-a trimis o nouă invitație jurnaliștilor: „Igor Dodon, împreună cu consilierii prezidențiali, va depune flori la bustul poetului Mihai Eminescu, cu prilejul împlinirii a 167 de ani de la nașterea poetului”.

Vezi și Atenție! Cum poate cumpăra ORICINE un bilet pentru ceremonia de învestire a lui Trump

Secrete bine ascunse din tinerețea lui Florian Coldea

Surpriză! Unde va locui familia premierului Grindeanu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare