sursa foto:  national.ro

Generalul Dumbravă, celebru pentru expresia ‘câmpul tactic al SRI din Justiție’, a dat o nouă lovitură în afaceri/EXCLUSIV

Generalul (r) Dumitru Dumbravă, fostul șef al Direcției Juridice a SRI devenit celebru pentru expresia  „câmpul tactic din Justiție”, a dat o nouă lovitură financiară.

Conform cifrelor raportate de fostul general SRI, ce au fost verificate de Bugetul.ro, 2022 a fost un nou an de succes în afaceri pentru Dumbravă.

Anul trecut, potrivit verificărilor efectuate de Bugetul.ro, firma lui Dumitru Dumbravă, WISE LINE CONSULTING SRL, a obținut un profit net de 693.344 de lei. De la înființare și până azi, profitul net al firmei lui Dumbravă a sărit de 1 milion de euro.

Generalul (r) Dumitru Dumbravă este unic asociat și administrator al firmei care are ca obiect de activitate „activități de consultanță pentru afaceri și management”.

De la înființare și până azi, firma lui Dumbravă a avut un profit net de peste 5.700.000 de lei

Firma lui Dumitru Dumbravă a obținut, de la înființare, din anul 2018, și până azi, un profit net de 5.730.149 de lei – peste 1 milion de euro.

Trebuie precizat că WISE LINE CONSULTING SRL are datorii de 331.011 lei.

În anul 2021, profitul firmei lui Dumbravă a explodat

Anul 2021 a fost un an excelent pentru firma generalului SRI în rezervă. Conform datelor raportate la Registrul Comerțului, verificate de Bugetul.ro, în anul 2020, firma generalului SRI, a avut un profit net de 938.294 de lei.

În 2021, profitul firmei lui Dumbravă a fost de aproape patru ori mai mare. În anul 2021, potrivit datelor verificate de Bugetul.ro, generalul Dumbravă a raportat un profit net de 3.646.710 lei.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare