George Simion le cere parlamentarilor PSD și USR să-i înregistreze pe liberali și să-i dea pe mâna Parchetului, dacă încearcă să-i corupă cu funcții și bani

După ce DNA a început urmărirea penală a unui deputat PNL, pentru că i-ar fi promis funcții în deconcetrate unui parlamentar AUR, George Simion îi îndeamnă pe parlamentarii PSD și USR să-i înregistreze pe liberali.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) cere parlamentarilor PSD și USR să-i înregistreze și să-i dea pe mâna Parchetului pe mesagerii lui Florin Cîțu, dacă vor încerca să-i corupă cu funcții și bani pentru a vota un guvern minoritar PNL-UDMR, se precizează într-un comunicat AUR.

După ce s-au fript cu AUR, iar un deputat al lor a fost pus sub urmărire penală pentru dare de mită, liberalii nu dau semne că ar fi înțeles ceva, ci dimpotrivă, se pregătesc să ofere din nou funcții și bani parlamentarilor, pentru ca aceștia să voteze un guvern minoritar PNL-UDMR. Cerem reprezentanților PSD și USR să nu accepte un astfel de târg rușinos și să-i dea în vileag pe trimișii lui Florin Cîțu pentru fapte de corupție”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, copreședinte AUR.

Parlamentarii AUR sunt incoruptibili și au demonstrat asta, așa că eforturile liberalilor se îndreaptă acum către celelalte partide, PSD și USR. Faptul că ei nu se potolesc, ci continuă cu asemenea practici, arată o veritabilă mentalitate infracțională. Dezavuăm categoric astfel de practici, nedemne de Parlamentul României, și îi asigurăm pe toți românii că vom lupta până la capăt pentru schimbarea acestui sistem corupt și putred”, a subliniat deputatul George Simion, copreședinte AUR.

 

 

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare