George Simion, mesaj dur: De ce fuge Cîțu? Pentru că știe că PNRR nu e un proiect de țară, ci un jaf de proporții?

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor, acuză că premierul Florin Cîțu fuge de el în Parlament, atunci când îl întreabă despre PNRR.

Simion sugerează că Florin Cîțu ar putea fugi, pentru că PNRR nu este un proiect de țară, ci un jaf de proporții.

Azi Cîțu a fugit iar în Parlament în momentul în care l-am întrebat despre PNRR. De ce fuge Cîțu, de rușine că distruge ultimele capacități de producție din România sau pentru că știe că PNRR nu este un proiect de țară ci un jaf de proporții?

De ce nu a fost prezentat și votat în Parlament PNRR-ul ci doar o sută de pagini din cele peste 1300? Iată că așa-zișii “pro-europeni” care ne acuză pe noi de sentimente anti-europene au fost criticați chiar de Comisia Europeană care a transmis Guvernului României o nouă evaluare a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), iar observațiile detaliate dezvăluie măsura imposturii celor care au elaborat acest document. Așa au ieșit la iveală, iată, abia acum, informații halucinante despre banii cu dedicație către GSP Power (600 milioane de euro), despre sumele nejustificate solicitate de Hidroelectrica (128 milioane de euro), despre miliardele de euro alocate pentru consultanţă, salarii şi asistenţă tehnică, despre publicitatea de 29 de milioane de euro prin care guvernul intenționează, în fapt, să mituiască presa, despre training-uri care costă 133.000 de euro de persoană și despre multe alte costuri supraestimate sau nefundamentate.

De aceea, AUR a fost ocolit. De aceea, noi nu am putut consulta documentul în avans și, de aceea, noi nu am putut depune niciun amendament în Parlamentul României. Tot acest PNRR este o uriașă bătaie de joc. Un plan care nu urmărește altceva decât îmbogățirea clicii penelisto-useristă, subjugarea intereselor românești și îndatorarea generațiilor ce vin.

Nu, nu noi suntem anti-europeni ci ei, prin incompetența de care dau dovadă și prin favorizarea unor proiecte străine de interesul national”, scrie Simion, într-un editorial publicat pe Jurnalist.ro.

Vezi și

USR-PLUS s-a adaptat rapid! Muncă la negru și detașări pe posturi fictive într-o administrație comandată de partidul lui Barna și Cioloș

E super veste pentru persoanele afectate de întreruperile de electricitate: Vor beneficia de despăgubiri de la distribuitori

EXCLUSIV Se confirmă ancheta Bugetul.ro! DSVSA are contract cu fabrica pe care o controlează. Însă refuză să facă publică valoarea înțelegerii

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare