Gheorghe Dincă era protejat de poliție! Dovada prezentată de un taximetrist

Un taximetrist face dezvăluriri! Se pare că oamenii legii din Caracal obişnuiau să apeleze la soferii care făceau taximetrie ilegală pentru diverse servicii. În schimb, politistii închideau ochii si se făceau că nu-i văd. Conform taximetristului, politistii trimiteau inclusiv documente oficiale prin intermediul rechinilor care practicau ilegal taximetria, transmite România TV.

Reporter: Cum adică polițiștii trimit prin acești rechini documente?

Taximetrist: Sigur că da! Da! Da! Exact acolo, unde stau rechinii care fac Slatina, acolo e o stație de taxi. Stația de taxi. Nu de puține ori am văzut lucrul ăsta, nu numai eu ci și colegii mei, când vine mașina, inclusiv comandantul Poliției Rutiere.

Reporter: Deci l-ați văzut pe comandantul Poliției Rutiere, vine la rechinii ăștia și le dă documente oficiale pe care să le transporte?

Taximetrist: Pot să vă spun lucrul ăsta, de aia îi susțin, îi țin în brațe… Așa ceva nu se poate, ca să trimiți niște documente oficiale prin rechini! Ca tu să nu mai bagi mașina până acolo, în schimb îți iei banii pe benzină.

Reporter: Știți dacă numele lui Gheorghe Dincă figura și el pe lista oamenilor care făceau ocazia, adică taximetrie ilegală?

Taximetrist: Da. Deci dacă dumneavostră vă uitați foarte bine pe internet, deci acum două săptămâni s-a postat pe internet acea listă. Deci colegii mei au postat una dintre liste, cu cei care fac Slatina

Reporter: Și apare și numele lui Gheorghe Dincă pe lista aia?

Taximetrist: Apare numărul de mașină.

Reporter: Dar îl știați din vedere, că făcea și el taximetrie ilegală.

Taximetrist: Îl știe toată lumea, v-am spus. Făcea Slatina și Craiova, mai mult.

 

Vezi și: Vești importante despre tichetele de masă! La ce valoare vor rămâne acestea

Vești pentru mii de români! Facilități pentru clienții acestei bănci

Lovitură dură pentru Viorica Dăncilă! Consilierul premierului, suspect de delapidarea unei sume uriașe

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare