sursa foto:  walkinginhisfootsteps.com

Un GIGANT face concedieri masive! 1.000 de angajați, dați afară!

Un gigant le dă o adevărată lovitură angajaților săi. După ce le-a spus că le va mări salariile și le va oferi bonusuri uriașe, conducerea companiei a hotărât să concedieze 1.000 dintre salariați.

Porivit Wall Street Journal, a doua zi după ce le-a promis angajaţilor că va creşte plata la 11 dolari per oră şi că le va oferi bonusuri de până la 1.000 de dolari, compania Wal-Mart Stores Inc se pregăteşte să concedieze o parte din forţa de muncă.

Retailerul, cu sediull în Bentonville, Ark, are 1,5 milioane de angajaţi în Statele Unite, dar plănuieşte să concedieze 1.000 de oameni din zona de corporate a companiei, conform surselor WSJ.

„Ne uităm la structura noastră de ceva timp şi explorăm moduri în care să operăm mai eficient”, a transmis un purtător de cuvânt al Wal-Mart, fără a confirma că aceste concedieri sunt planificate pentru luna aceasta.

Aceste reduceri de personal se adaugă celor 10.000 de lucrători din depozite care au rămas pe liber luna această, după ce Wal-Mart a decis să închidă 63 de locaţii ale brandului Sam’s Club, reprezentând 10% din depozitele companiei din SUA, scrie Ziarul Financiar.

Vezi și CALVARUL continuă! DATĂ AFARĂ din casă, o fostă vedetă de la PRO TV ajunge din nou la tribunal

Ați citit ceva mai penibil vreodată? Deputatul PSD care vrea să se facă scriitor

Carmen Dan, pusă la zid! Noua gafă incredibilă a ministrului Afacerilor Interne

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.