sursa foto:  elitaromaniei.ro

Gigantul Dedeman pregătește ‘Marea Expansiune’! Anunțul făcut de Dragoș Pavăl

Dragoș Pavăl, unul dintre proprietarii gigantului românesc de bricolaj Dedeman, a anunțat că pregătește o mutare fără precedent pentru companie.

Mai exact, Dedeman plănuiește să se extindă în afara granițelor României. Potrivit lui Dragoș Pavăl, mutarea este pregătită pentru anii ce vor urma, explicând că s-au făcut deja primii pași în acest sens.

Totuși, a ținut să sublinieze proprietarul Dedeman, implicarea în proiectele din România va rămâne aceeași.

Dragoș Pavăl: „Avem în vedere extinderea businessului în afara graniţelor României în următorii ani, direcţie în care am făcut deja primii paşi”

„Viitorul businessului va fi plămădit cu grijă de către generaţia următoare. Copiii mei, Karina şi Darius, s-au alăturat deja echi­pei noastre, aducând cu ei un suflu proaspăt, o viziune îndrăzneaţă şi ambiţioasă, funda­men­tate pe competenţe dezvoltate în insti­tuţii de învăţământ de prestigiu din străină­tate. Sunt foarte implicaţi în tot ceea ce fac, foarte dornici să înveţe şi abundă în poten­ţial. Toţi tinerii din cadrul companiei ono­rează istoria şi îmbrăţişează aceleaşi valori care stau la temelia afacerii noastre.

Cu în­credere fermă în abilităţile lor, avem în vedere extinderea businessului în afara graniţelor României în următorii ani, direcţie în care am făcut deja primii paşi, păstrând totodată spiritul inovator şi principiile etice care ne-au definit şi ne-au călăuzit întotdeauna. Cu toate acestea, angajamentul nostru în România va rămâne acelaşi, continuând cu iniţiative de bine pentru comunitate şi investiţii care să contribuie la dezvoltarea ţării noastre“, a spus, pentru Zf.ro, Dragoş Pavăl.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare