sursa foto:  INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Ies la suprafață noi informații în cazul exploziilor de la Crevedia! Patronii fostei stații GPL au recunoscut operațiunea

Ies la suprafață noi informații în cazul exploziilor de la fosta stație GPL din Crevedia! Patronii fostei stații GPL, Ionuț Doldurea și Cosmin Stîngă, au recunoscut că mutau gaz în ziua tragediei din Crevedia.

Acest detaliu apare în motivarea instanței pentru arestarea preventivă a lui Ionuț Doldurea și Cosmin Stîngă, motivare obținută de Digi24.ro.

Conform sursei citate, în motivare scrie că cei doi patroni  au recunoscut în fața judecătorului că în ziua în care a avut loc explozia de la Crevedia era mutat gaz dintr-o cisternă în alta.

Patronii susțin că s-a întâmplat doar o dată, martorii îi contrazic

Totuși, patronii afirmă că a fost un caz singular, fiind însă contraziși de martori.

Potrivit lui Doldurea și lui Stîngă, una dintre cisterne avea probleme la o roată, astfel că s-a ajuns la mutarea gazului în altă cisternă.

Martorii îi contrazic pe patronii depozitului GPL. Ei au spus că simțeau de multe ori miros de gaz dinspre fosta stație GPL și, de asemenea, auzeau un zgomot care părea să vină de la o pompă.

În prezent, Ionuț Doldurea și Cosmin Stîngă, asociații Flagas SRL, sunt în arest preventiv pentru 30 de zile, după tragedia din Crevedia.

În urma exploziilor au decedat 5 persoane și s-au înregistrat peste 50 de răniți.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare