sursa foto:  PSD Facebook

Ieșire a lui Marcel Ciolacu: ‘Fac apel către dascăli să revină la clase pentru a încheia cu bine acest an școlar! Este vorba și de viitorul copiilor’

Preşedintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a anunțat că ordonanța de creștere imediată a veniturilor profesorilor și personalului nedidactic a fost publicată în Monitorul Oficial.

 

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, a facut un ”apel către dascăli să revină la clase pentru a încheia cu bine acest an școlar”, punctând că discuţiile asupra „problemelor legitime” din sistem trebuie să continue, dar e vorba de viitorul copiilor.

”Viitoarea lege a salarizării unitare va fi aplicată”

Ordonanța de creștere imediată a veniturilor profesorilor și personalului nedidactic a fost publicată în Monitorul Oficial. Dar acest lucru trebuie completat printr-o reformă consistentă a salarizării din sistemul de învățământ. Iar asta se va întâmpla chiar de anul viitor, când viitoarea lege a salarizării unitare va fi aplicată.
Voi continua să am toată deschiderea pentru dialog și pentru găsirea unor soluții realiste și aplicabile, care să aducă mai multă dreptate în sistemul de învățământ. Acesta este doar primul pas! Mai mult, mi-am asumat clar că viitorul Guvern va continua – cu și mai multă forță – să redea respectul și demnitatea cuvenite dascălilor.

”Toate examenele trebuie să se desfășoare”

Fac apel către dascăli să revină la clase pentru a încheia cu bine acest an școlar! Discuțiile asupra problemelor legitime din sistem trebuie să continue, însă este vorba și de viitorul copiilor. De aceea, toate examenele trebuie să se desfășoare conform programărilor anunțate.”, a scris Marcel Ciolacu, joi, pe Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare