sursa foto:  facebook

Abia acum a ieșit la iveală! Cât câștiga Andreea Marin la „Surprize, Surprize”

Pe Andreea Marin o cunoaște toată lumea din perioada emisiunii pe care o modera cu ajutorul lui Cove. „Surprize, Surprize” a fost cu siguranță unul dintre cele mai bune show-uri din acea perioadă și o rampă de lansare pentru Zână.

Deși din fața televizorului, Andreea lăsa cu gura căscată publicul în fiecare săptămână, în realitatea lucrurile nu au stat chiat atât de bine.

Andreea Marin a povestit cum a fost la începutul carierei în televiziune. Suprinzător este că deși apărea pe sticlă la o emisiune extrem de urmărită, veniturile ”Zânei” erau foarte mici.

 „Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri. Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump.

În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget. Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine, doar la emisiune.”, a povestit vedeta în cadrul unui interviu pentru libertatea.ro.

Vezi și Pe cine ar prefera de fapt Klaus Iohannis ca premier! Strategia președintelui

SURPRIZĂ! La ce salariu ar urma să RENUNȚE Viorica Dăncilă, dacă va fi acceptată ca premier de președintele Klaus Iohannis

ATENȚIE la etichetă! Cel MAI MARE lanț de supermarketuri din România VINDE produse EXPIRATE – avem DOVADA

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare