A ieșit la iveală! Oamenii au intervenit când Magdalena Șerban a împins prima fată! Cum s-a scuzat asasina – acuze dure la adresa tinerei

Noi detalii ies la iveală! O crimă înfiorătoare a îngrozit Capitala, la stația de metrou Dristor 1. Marți seara, Magdalena Șerban, 36 de ani, a împins-o pe Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, în fața metroului. Tânăra a murit pe loc, la impactul cu trenul.

Ulterior, s-a aflat că Șerban a mai avut o tentativă de crimă în aceeași zi, la stația Costin Georgian. Din fericire, prima fată a reușit să se salveze, opunând rezistență, atunci când a fost împinsă.

Conform tatălui acesteia, oamenii au intervenit după ce Magdalena Șerban a vrut să o arunce în fața trenului, dar atacatoarea s-a scuzat, acuzând-o pe tânără că i-a furat banii.

Vezi și EXCLUSIV! Imagini în premieră cu tentativa de CRIMĂ de la Costin Georgian! Tânăra a scăpat ca prin urechile acului

<<Au sărit câțiva cetățeni: „ce ai domnule cu ea? Ce s-a întâmplat?” și ea „nu, că mi-a luat banii!”, ca să se victimizeze. Și atunci câțiva cetățeni au întrebat-o (pe fată) dacă i-a luat banii și ea a răspuns: „nu vă uitați cum arăt eu și cum arată ea?”. O chestine tinerească, na, cum spun ei acuma. Și ea (agresoarea) arăta spre buzunarul ei și spunea: „mi-a luat banii! Mi-a luat banii!”. Și repeta așa. Apoi a venit metroul, s-au deschis ușile, persoanele alea au intrat în metrou și a urcat și fata de frică. Atunci a realizat ce s-a întâmplat. A izbucnit în plâns în vagonul metroului și a mers unde trebuia să ajungă. Nu a ajutat-o nimeni, deci absolut nimeni. Nu a pus cineva mâna pe ea să-i spună: „ai nevoie de un pahar cu apă, să chemăm pe cineva sau să sunăm la 112?”. Agresoare a rămas pe peron. Ne-am uitat pe filmări cât am stat la Unirii acolo și agresoarea, foarte liniștită, se deplasa pe mijlocul peronului către ieșire, cu telefonul la ureche. Și am auzit de la poliție că i-ar fi găsit scris în palmă, când au arestat-o, „am făcut-o, dar am confundat-o”>>, a declarat tatăl fetei norocoase, la Antena 3.

Din păcate însă, după incident, poliția nu s-a mișcat suficient de repede, astfel încât Șerban a apucat să ajungă la stația Dristor și a împins pe șine o altă fată. De data aceasta, victima nu a mai avut noroc și și-a găsit sfârșitul sub metrou. Magdalena Șerban este arestată pentru 30 de zile sub acuzația de omor calificat și tentativă de omor.

Vezi și Deputații PSD au votat dezastrul în Justiție: cum poate scăpa nepedepsită criminala de la metrou

Atenție! Ce TREBUIE să faceți dacă vreți să SCĂPAȚI cu viață în cazul în care ajungeți pe șinele de metrou

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare