sursa foto:  print screen youtube

Imagini virale: Fostul premier, actual candidat la președinția Franței lovit de un tânăr

Se întâmplă și în Franța. Maniel Valls, fost premier al Franței și candidat al socialiștilor pentru președinția Franței este din nou luat la țintă de cetățeni, după ce în decembrie, un opozant politic l-a împroșcat cu făină. De data aceasta, un tânăr a sărit la el să-l lovească, dar gărzile de corp au acționat prompt și l-au pus la pământ pe scandalagiu.

Incidentul a avut loc în regiunea Bretania. Politicianul a fost lovit de un individ după ce a ieşit din primăria locală. Incidentul s-a produs în departamentul breton Cotes-d’Armor, la Lamballe. Imediat după ce a ieşit din Primărie, un băiat de 18 ani s-a repezit să îi dea o palmă fostului prim-ministru al Franţei. Garda de corp a lui Valls a reacţionat prompt şi l-a imobilizat pe agresor. Ulterior, acesta a fost dus la un comisariat de poliţie şi arestat.

Citește și: Afirmație uluitoare: „O parte a României este a Ungariei, iar alta a Moldovei”

Imediat după acest incident, Valls a dat declaraţii presei: „Nu am venit aici să vorbesc despre mine. Dintotdeauna au existat indivizi care vor să împiedice democraţia să se exprime. Aceştia sunt cei care contestă democraţia şi pe cei care o încarnează, cum sunt oamenii politici. Democraţia nu poate fi violenţă.” Şi adversarul politic al lui Valls la alegerile primare socialiste, Vincent Peillon, a condamnat, pe Twitter, „cu cea mai mare fermitate agresiunea fizică” a cărui victimă a fost Valls şi l-a asigurat de „solidaritate deplină”, conform RTV.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare