sursa foto:  gsp.ro

Își încearcă NOROCUL și în Capitală! Cu ce afacere PĂTRUNDE fiul lui Dragnea în București

Valentin Ștefan Dragnea, fiul președintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, atacă lumea afacerilor din București.  Implicat în afaceri cu creșterea porcilor și cu pantofi de lux și retras recent din business-ul cu restaurante, Valentin Dragnea vrea să dea lovitura în Capitală.

Acesta lansează o nouă afacere, intrând pe piața imobiliară. Împreună cu Ilie Dragne, administratorul fermei Salcia din Teleorman, a înființat o firmă, cu sediul social în București, care se va ocupa cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, scrie profit.ro.

Valentin Dragnea controlează ferma Salcia, la care procurorii DNA au efectuat, în vara anului trecut, percheziții într-un dosar de evaziune fiscală. De asemenea, fiul lui Dragnea mai este implicat, prin această firmă, și în afacerea cu pantofi de lux marca Ștefan Burdea.

Potrivit sursei citate, în primăvara anului trecut, fostul aghiotant al liderului PSD, Adrian Mlădinoiu, s-a retras din firma de pantofi de lux marca Ștefan Burdea, unde deținea 20% din capitalul social, el fiind numit atunci în postul de secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului. Participația sa a fost preluată în mod egal de ceilalți asociați, respectiv Pantofi Lux Ștefan SRL și ferma Salcia din Teleorman. Tot atunci, Valentin Dragnea s-a retras din acționariatul firmei Briza Dunării Events din Teleorman, care operează restaurantul cu plajă Briza Dunării deschis în urmă cu patru ani în apropiere de Turnu Măgurele, pe malul Dunării.

Vezi și Ce SALARIU are „personajul VENINOS”, despre care Dragnea a zis că „face mult RĂU”

Vești bune pentru mii de români: Ei vor fi scutiți de impozitul pe venit din 2019

Vești proaste pentru mii de polițiști! Dumitru Coarnă anunță ce lovitură vor primi în februarie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare