sursa foto:  ISU

Incendiu în Berceni, la primele ore ale dimineții! 7 autospeciale au intervenit, de urgență, pentru a stinge flăcările care au cuprins locuința

Pe data de 2 martie, în jurul orei 03:28, a izbucnit un incendiu în comuna Berceni din județul Ilfov. Pompierii au fost chemați de către vecinii care s-au înfricoșat când au văzut flăcările. Un imobil a fost cuprins de foc. 

La etajul 1 și la parterul unui bloc din Berceni, pe o suprafață de 300 de metri, focul a făcut ravagii. Autoritățile au intervenit cu un dispozitiv circular, pentru a se asigura că nu se extind flăcările și la alți vecini. Speriați, locuitorii stăteau și urmăreau cum pompierii intervin.

„În această dimineață, în jurul orei 03:28, pompierii ISU B-IF au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă situată pe strada Zânelor din comuna Berceni, județul Ilfov.

Incendiul s-a manifestat la un imobil cu regimul de înălțime parter, etaj și pod, pe o suprafață de aproximativ 300 de mp, la nivelul etajului 1, podului și parțial la nivelul parterului. Pentru localizarea rapidă a acestuia și limitarea propagării la imobilele învecinate, a fost realizat un dispozitiv circular de intervenție.

Până la sosirea echipelor de intervenție, din imobil s-au autoevacuat 8 persoane”, se arată într-un comunicat ISU.

CITEȘTE ȘI: Incendiul de pe Șoseaua Giurgiului ar fi pornit de la panourile solare de pe locuință. 4 bucureșteni au fost la un pas să-și piardă viața

A făcut atac de panică de la incendiu

Șocul a fost atât de mare, încât o persoană care a asistat la incendiu a făcut atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În vremea în care paramedicii încercau să o liniștească, pompierii au intervenit cu 7 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, 1 autospecială de descărcare. Prezente au fost și două ambulanțe SMURD.

Focul a fost stins la aproximativ 05:55. Nu au fost victime, ci doar pagube materiale. Acoperișul a ars complet și 90% din etaj este afectat. Salvatorii au scos din casă mai multe butelii cu gaz.

Nu este cunoscută cauza de la care a izbucnit incendiul. Autoritățile vor demara o anchetă, pentru a stabili cum s-au produs faptele.

„În urma evenimentului, o persoană cu atac de panică a fost asistată medical la fața locului, fără a fi transportată la spital. Au intervenit: 7 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, 1 autospecială de descărcare și 2 ambulanțe SMURD. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 05:55”, extras din comunicatul ISU.

CITEȘTE ȘI: O româncă de 27 de ani din Italia a fost arestată după ce a amenințat cu moartea un primar și a provocat intenționat un incendiu de proporții

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare