sursa foto:  transilvaniabusiness.ro

Începând de mâine, Lidl oferă o mega-reducere la ulei! Un litru de ulei va scădea sub 6 lei! Lovitură în plin pentru celelalte lanțuri de magazine

Gigantul Lidl România, parte a grupului german Schwarz, vine cu o super-ofertă pentru toți clienții săi. Lidl oferă o mega-reducere la uleiul de floarea-soarelui.

Mai exact, Lidl România va vinde un litru de ulei cu mai puțin de 6 lei. Concret, Lidl va reduce prețul uleiului de floarea-soarelui cu 25%.

Astfel, un bidon de 5 litri de ulei va fi vândut cu 28,99 lei, în loc de 38, 99 lei cu cât se vinde în prezent, se arată în oferta Lidl pentru săptămâna viitoare.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „DE DELUNI 3APRILIE www.lidl.ro Deluxe Poftă desurprize culinare la pre țul Lidl -25% 28,99 13,99 Prețul LiDL -20% 599 29,99 RăsfoieÈ™te revista online și află noutățile! Mara 239 Plus Vezi toate ofertele săptămânale pe lidl.ro sau în revista digitală în aplicaÈia Lidl Plus.”

În Germania, Kaufland a redus uleiul de la 2,69 euro la 1,99 euro

Gigantul german Kaufland, parte a grupului Schwarz, ca și Lidl, a ieftinit deja uleiul de floarea-soarelui.

Andreas Schopper, membru al consiliului de conducere Kaufland, a precizat că uleiul de floarea-soarelui este un aliment important, astfel că s-a hotărât ca să fie oferită o reducere permanentă de preț

Începând din această săptămână, sticla de 1 litru de ulei de floarea soarelui de marcă proprie costă 1,99 euro în loc de 2,69 euro anterior, anunță presa din Germania.

Prețul unui litru de ulei a scăzut semnificativ, deoarece și prețul materiilor prime a scăzut

Motivul pentru aceasta este prețul mai scăzut al materiilor prime, scriu jurnaliștii germani.

Pentru mulți dintre clienții noștri, uleiul de gătit este un aliment relevant pe care îl folosesc în fiecare zi când gătesc sau coc. Prin urmare, a fost important pentru noi să oferim o reducere permanentă de preț în special pentru acest produs”, spune Andreas Schopper, membru al consiliului de conducere Kaufland.

Citește mai multe AICI!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare