sursa foto:  ziarulromanesc.de

Gigantul Kaufland ieftinește uleiul de floarea-soarelui! Prețul unui litru de ulei scade semnificativ! Decizia a fost luată pentru Germania

Gigantul german Kaufland ieftinește uleiul de floarea-soarelui! Astfel, prețul unui litru de ulei scade semnificativ în Germania. Decizia a fost luată de șefii din Germania ai hipermarketului.

Andreas Schopper, membru al consiliului de conducere Kaufland, a precizat că uleiul de floarea-soarelui este un aliment important, astfel că s-a hotărât ca să fie oferită o reducere permanentă de preț

Începând din această săptămână, sticla de 1 litru de ulei de floarea soarelui de marcă proprie costă 1,99 euro în loc de 2,69 euro anterior, anunță presa din Germania.

Prețul unui litru de ulei a scăzut semnificativ, deoarece și prețul materiilor prime a scăzut

Motivul pentru aceasta este prețul mai scăzut al materiilor prime, scriu jurnaliștii germani.

Pentru mulți dintre clienții noștri, uleiul de gătit este un aliment relevant pe care îl folosesc în fiecare zi când gătesc sau coc. Prin urmare, a fost important pentru noi să oferim o reducere permanentă de preț în special pentru acest produs”, spune Andreas Schopper, membru al consiliului de conducere Kaufland.

Untul şi uleiul s-au scumpit cel mai mult în 2022. În ultimele luni, consumatorii au fost afectați de creșterea costului vieții. Kaufland reprezintă o selecție largă de produse la prețuri mici. Din punctul de vedere al companiei, aceasta include și transmiterea avantajelor de preț direct către clienți. Prin urmare, Kaufland a fost unul dintre primele lanțuri de supermarketuri care a scăzut prețurile la unt și cafea în februarie, scrie muenster-journal.de, citat de Ziarulromanesc.de.

În plină creștere a prețurilor la ulei, în toamna anului 2022, Kaufland a pus la vânzare ulei la 7 lei, creându-se o adevărată nebunie

Trebuie precizat că în zilele de 20 și 21 martie 2023, la Kaufland România s-a găsit ulei de floarea soarelui VITAE D’ORO, la doar 6,49 lei/litru.

Mai mult, în plină creștere a prețurilor la ulei, în toamna anului 2022, Kaufland a pus la vânzare ulei la 7 lei, creându-se o adevărată nebunie la unitățile Kaufland din București, după cum am scris AICI.

Kaufland ieftinește uleiul de gătit

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare