sursa foto:  g4media.ro

Începe ‘scufundarea’ Rusiei lui Vladimir Putin! Începând de luni, prețul gazului rusesc în UE a scăzut cu peste 30%

Fostul ministru al Apărării din Republica Moldova, Anatol Șalaru, anunță o lovitură extrem de dură încasată de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în contextul invaziei în Ucraina.

Anatol Șalaru afirmă că, începând de luni, prețul gazului rusesc in UE a scăzut cu mai mult de 1,000 de dolari pentru o mie de metri cubi in doar trei zile, mai precis cu peste 30%.

„E timpul să dispară și idioții utili ai Kremlinului, infiltrați in toate structurile naționale și europene”, punctează fostul șef al Apărării din Republica Moldova.

„Săptămâna asta e cu ghinion pentru Vova Putin. După ce armata rusă din Herson a cumparat toate hărțile cu drumul spre Rusia nici pe frontul de vest al gazului nu e totul roz. Începând de luni prețul gazului rusesc in UE a scăzut cu mai mult de 1000 de dolari pentru o mie de metri cubi in doar trei zile, sau cu peste 30%.

La sfârșitul lunii Octombrie depozitele de gaz din Europa vor fi umplute in proporție de 80% iar unele țări vor putea primi mai mult gaz lichefiat. In Germania prețul de piață al energiei electrice a scăzut de la 1050 euro pentru un megawat/ora pentru vinerea trecută la 545 euro miercuri, iar in SUA prețul galonului de benzina a scăzut aproape la jumătate. E timpul să dispară și idioții utili ai Kremlinului, infiltrați in toate structurile naționale și europene”, afirmă Anatol Șalaru.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare